maanantai 31. tammikuuta 2011

Outfit

Hejsh! Olipa kyllä mainio viikonloppu, pikkujoulut tuli ja meni ja Singstar oli kovassa käytössä, kröhöm... Ja huomenna on hitto soikoon helmikuun eka päivä! Minne tämä tammikuu on oikein mennyt? No mutta, otinpa itsestäni jälleen kuvia ja lavastin lauantaisen pikkujouluasuni teille. Siis tänään, joten sorit aamunaamasta. Ja tyvikasvusta. Huoh. Vähän väsymystä ilmassa. Ja yllättäen kävi niin, että laitoin pippaloihin päälle jotain aivan muuta kuin mitä olin suunnitellut :)


Taisin mainita aiemmin tilanneeni H&M:ltä mustan mekon ja tässä se siis on. Vierastan hieman empireleikkausta mutta kannatti ottaa riski. Tämä perusmekko on mukava päällä, tietenkin musta, sopii melkein mihin vain enkä näytä siinä (välttämättä) siltä että olisin paksuna. Minulla oli joskus aivan minulle sopimaton musta-violetti mekko, jonka empireleikkaus oli hyvin epäimarteleva. Luojankiitos myin sen jollekulle, jolle se luultavasti, ja mitä suurimmalla todenäköisyydellä, sopii paremmin.


Rinnuksissa oli kukka, jota käytän usein joko hiuksissa tai vaatteissa. Kukassa on siis sekä hakaneula että klipsi.


Ja tässä Ilmeiden mestari Linda, oh yeah. Korvissa killuivat uudet lempparikorvikset. Ne sentään laitoin, suunnitelman mukaan.Tämä asu oli ehkä hieman tylsä, mutta sopi kotibileisiin oikein hyvin. Ei mitään turhia kikkailuja, nii! :D 
Nyt meinaan siivota katsoa elokuvan Kuningas jolla ei ollut sydäntä ja jatkaa möllöttämistä.

Ei kommentteja: