maanantai 17. tammikuuta 2011

Matkakuumeilua

Vein tänään ystäväni Helsinki-Vantaalle ja tuli jotenkin haikea olo. Ensinnäkin siksi, että ystäväni on reissussa vuoden ja toiseksi, mäkin haluun! Tosin lupasin itselleni mahtavan reissausvuoden 2011. Että olis parasta tehdä sen eteen jotain!

Kesällä olemme äidin kanssa lähdössä Ruotsiin. Olen käynyt Ruotsissa melkein joka vuosi koska olen syntynyt siellä ja isukkini siellä majailee, mutta nyt lähdetään maman kanssa fiilistelemään!

Reissu olisi tarkoitus tehdä kesällä. Odotan innoissani kesää jo muutenkin!

Toinen tämän vuoden matkakohteista on Iso-Britannia. Ajattelimme avomiehen kanssa mennä eteläiseen Englantiin seikkailtuamme ensin Lontoossa. Vihdoinkin pääsen tuohon maahan, josta tulee loistavia komedioita ja mustaa huumoria, toisin sanoen laatuohjelmaa. Heh.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä (rumpujen päristystä....)


Kahden ihanan ystävätyttösen kanssa pitäisi palaveerata Nykin matkasta pikimmiten... Niiiin unelmakohde, oh yeah!

Jep, elän puurolla ja näkkileivällä muun osan vuodesta. Nyt on pakko painua sänkyyn, silmät menee väkisinkin kiinni... Hyvää yötä!

Kuvat weheartit.com

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Jaahas, minun työpaikalla käyty eikä mitään taas ilmotella.. Kehtaatkin. :D

Linda kirjoitti...

Äläs nyt, kävin ihan vaan kääntymässä. Tavarat ja tyypit ulos, halit ja hyvästelyt päälle ja nokka kohti kotia. Mutta niin, olisinhan mä voinu kyllä tulla sun kanssa kahvittelemaan jos oisit vaikka töissä ollut. Sortsit!