perjantai 21. tammikuuta 2011

Hikikarpaloita ja käsipainoja

Joskus nuorempana kuntosalilla käynti oli minusta ihan turha ja outo juttu. Kuka sinne haluaisi mennä bodaamaan ja näyttämään lihaksiaan (tai niiden olemattomuutta)? Koulun liikuntatunnilla tunsin oloni kiusaantuneeksi ja typeräksi kun meidät määrättiin kokeilemaan punttiksen kidutusvälineitä muistuttavia laitteita. Sitäpaitsi siellähän haisi ja soi radio Nova!

Niin ne mielipiteet vaan muuttuvat. No, salilla haisee ja soi se kaamea Nova mutta käyn siellä kaksi kertaa viikossa, ihan mielelläni! Liikunnanohjaaja-ystäväni teki minulle ohjelman ja olen käynyt salilla säännöllisesti nyt yli kuukauden. Kuntosali on lyhyen kävelymatkan päässä kotoamme ja nyt kun olen töitä vailla (lue TYÖTÖN), käyn salilla päiväsaikaan, jolloin siellä on vielä väljää.

Mun hienot fitnesskenkät

Varsinkin alussa tuloksia tulee nopeasti. Huomasinkin juuri että hei, mullahan on kiinteämmät käsivarret! Myöskin reisistä ja ehkä hippusen lantioltakin on lähtenyt ympärysmittaa. En todellakaan laihduta, mutta ongelma-alueeni on keskivartalo ja siihen aionkin nyt keskittyä. Pian voin varmasti aloittaa esimerkiksi spinningin uudelleen kun polvi alkaa olla kunnossa. Eihän tässä mihinkään töihin edes ehdi kun liikunta vie kaiken ajan (hehheh)!

Hörps

Joten, suosittelen kyllä kuntosaliharrastusta jos se vähänkin kiinnostaa ja innostaa. Varmasti jokaisessa liikuntakeskuksessa on mahdollisuus saada saliohjelma, jonka kehotan hankkimaan. Itse ainakin haluan tavoitteen ja jotain, mitä noudattaa. Jos tuntuu että muut pällistelevät harjoittelua, veisatkaa viis moisesta ja keskittykää omaan tekemiseen! Ja tulee sieltä Novaltakin joskus hyviä biisejä.


Nasevaa perjantaipäivää teille! :)

Ei kommentteja: