maanantai 24. tammikuuta 2011

Sunnuntain kirppislöytöjä

Kävin eilen tosiaan parilla kirppiksellä, ja uusi laukkuni pääsikin mukaan keikkumaan. Mukavasti se sitten täyttyikin! Kirppiksillä on aina niin kiva käydä, eikä niiden löytöjen tekeminen ole tärkeintä vaikka se mahtavaa onkin. Pienen säätämisen jälkeen pääsin ensimmäiselle kirppikselle, josta ei tarttunut mukaan muuta kuin remonttikirja puolella eurolla, heh.




Päätin pyörähtää myös Kuusankosken (tai oikeastaan koko Kouvolan) parhaalla kirppiksellä. Sieltä löysin hyväkuntoiset perusballerinat eurolla. Näitä voin käyttää vaikkapa töissä kesällä.




Yhdestä pöydästä bongasin Batman-tarroja! Kädessäni oli niiden lisäksi myös Spiderman-arkki mutta lopulta päätin ostaa vain Batmanit :) En vielä ole ihan varma mitä näistä teen, mutta aivan varmasti jotain kivaa keksin...



Parilla eurolla löytyi sihteeripaita (minulle tulee kauluspaidoista ensimmäisenä mieleen sihteerit), joka vetosi minuun pystyraidoillaan. Paita tuntui mukavalta päällä ja tykkään kauluksista jotka saa pystyyn :D


Paita on todellakin kivemman näköinen päällä kuin henkarissa...
Semmoisia juttuja minulla! Oletteko te tehneet hyviä kirppislöytöjä? 
Minä lähdenkin tästä ruokapöytään ja sitten vesijumppaan. Toivottavasti teillä on ollut hyvä maanantaipäivä!

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mie aion tehdä hyviä löytöjä ensi viikonloppuna! Suuntana Tampere ja Radiokirppis mistä oon aikasemminkin löytänyt vaikka mitä. Vielä kun ihmiset oppis hinnottelemaan myymänsä artikkelit asiallisin kirpparihinnoin. Edellä mainitussakin puljussa on joskus kiva tuote jäänyt ostamatta korkean hinnoittelun vuoksi..

Linda kirjoitti...

Kävin joskus marraskuussa Radiokirppiksellä ja se oli kyllä kiva!
Luulen että monet laittavat tavaroilleen ylihintaa tunnearvon takia. Voi olla yksi syy... Kirppis on kirppis, jos haluaa myydä tavaransa korkeampaan hintaan, kannattaisi ne mun mielestä laittaa vaikka huuto.nettiin. Vaikka ei sekään takaa mitään.
Mutta hauskaa kirppistelyä ja hyviä löytöjä! :)