keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Food! Again.

Ruokajuttuja taas, olkaa hyvä. 

Niin, viime lauantain päivällinen oli oikein onnistunut. Tandoorikanasta ei ole kuvia, mutta siitä tuli melkein yhtä hyvää kuin ystäväni tekemä, ja se on jo aika hyvin! Ostin siis valmista maustetahnaa, jonka sekoitin puoleen kiloon turkkilaista jogurttia. Nostelin puolisen tuntia sitruunamehussa, suolassa ja pippurissa marinoituneet broilerinfilepalat tahna-jogurttiseokseen ja annoin koko homman muhia yön yli uunivuoassa jääkaapissa. Paistoin ruokaa seuraavana päivänä 200 asteisessa uunissa tunnin verran. Lisäksi oli basmatiriisiä, naanleipää, turkkilaista jogurttia ja jälkiruoaksi itse tehtyä hedelmäsalaattia vaniljavaahdolla.


Hedelmäsalaattiin laitoin tuoretta ananasta, klementiinejä, viinirypäleitä, banaania ja säilykepersikkaa. Paloittelin hedelmät ja kaadoin persikkapurkin sokeriliemen sekaan. Namia! Vispasin Flora vanillaa vaahdoksi joka sopi loistavasti salaatin kanssa. Jälkiruoka oli hyvänä vastapainona tandoorikanan tulisuudelle.
En oikein välitä kauhean tulisista ruuista mutta kana oli juuri sopivaa, varsinkin kun sen kanssa oli leipää ja jogurttia.

Jos ehdin, laitan myöhemmin vielä yhden suklaakakun ohjeen. Aion tehdä kyseistä kakkua viikonlopuksi, kun armaat entiset luokkakaverini tulevat meille viettämään pikkujouluja (kyllä vain). Ensin oli tarkoitus tehdä juustokakkua, mutta nyt on enemmän suklaakakkufiilis!

Ei kommentteja: