tiistai 25. tammikuuta 2011

Top 5 inhokkibiisit

Kuva täältä
Kappaleet eivät ole missään kaameusjärjestyksessä, nämähän on kaikki ihan yhtä hirveitä!
Linkkejä klikkaamalla pääset YouTubeen katsomaan ko.videoita JOS haluat (...)

1. Katy Perryn I Kissed A Girl on ilmestynyt jo aikoja sitten, mutta on minusta edelleen kaikista kamalista Katy Perryn biiseistä kamalin. Tartteeko edes perustella?!

2. Seuraava inhokki on Rihanna. No, en inhoa Rihannan biisejä, ne ovat sellaista neutraalia peruskauraa, mutta mitä ihmettä on ajateltu kun on tehty sellainen kiekumisaaria kuin Only Girl (In The World)?? Jos joku muu kuin Rihanna olisi yrittänyt julkaista tällaista, olisi levy-yhtiöissä varmaankin naurettu päin naamaa, luulen minä. Hah. Koko kappale kuulostaa siltä, että "pakko mun on huutaa, ei tästä kurskasta muuten tuu mittään". (Umbrella on muuten hyvä.)

3. Se hirvittävä Entouragen mainoksen taustalla soiva hoilotus on jonkun Wiz Khalifan Black And Yellow. Jotenkin en vaan pysty kuuntelemaan pätkääkään. Mustan ja keltaisen loputon toisto ei vaan sovi korvilleni ollenkaan. Hyh.

4. Tämä karseus kilpailee hirvittävyydellään viidennen määkimisen kanssa ykkössijasta (vaikka siis nämä eivät nyt järjestyksessä ole). Will Smithin noin 10-vuotias tytär Willow Smith on varmasti ihana ja lahjakas tyttö, mutta hänen hittibiisinsä Whip My Hair saa minut melkein raivon partaalle. Whip my hair-fraasin toistaminen on jotain niin kamalaa, että joudun vaihtamaan peräti radiokanavaa. Ajatelkaapa sitä. Mikä vaiva! Ja miksi pitää ne muksut laittaa laulamaan? Eikö voi odottaa muutamaa vuotta? Ei se lahjakkuus mihinkään häviä. Anyway, kamala kappale. Kiva jos joku tykkää... Hmph.

5. Kuten sanottua, tämä määkiminen saa minut oikeasti raivon partaalle. Tykkäsin aika paljonkin Duffyn Mercy-biisistä, mutta tämä! Ah ja voih, miten HIRVEÄÄ. Well,well,well. Tämän onneksi tunnistaa samantien kun se radiosta hyökkää. Voin tällöin sulkea koko kapistuksen. Ja olikos se Nelosella, kun jossakin leffamainoksen taustalla soi tämä ällötys? On ollut kaukosäätimen mykistysnappulalla käyttöä viime aikoina. Ja Duffylla on kuitenkin hieno ja persoonallinen ääni. Missä meni vikaan?

Ja nyt luulette, että vietän kaiken aikani radion ja tv:n äärellä. Jep, oikein meni! ;)

4 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Apua! Tykkään melkein noista kaikista... ;)

Linda kirjoitti...

Sirkku, makuasioista ei voi kiistellä. Ja minusta on hienoa että musiikki- ja muita makuja on yhtä paljon kuin on ihmisiä maapallolla. Tämä oli vaan mun mielipide jonka halusin tuoda Lassin ja Leevin avustuksella esille ;) Hih.

Katja kirjoitti...

"Ja miksi pitää ne muksut laittaa laulamaan? Eikö voi odottaa muutamaa vuotta? "

Mitä aikaisemmin alotetaan niin sitä enemmän ehditään tienata. :D (ellei ura floppaa alkuunsa)

Linda kirjoitti...

Jep, Katja, niinhän se on. Olinpa typerä. Rahaa tänne heti ovista ja ikkunoista! Ja jos laulajanura tyssää, voi ruveta vaikka näyttelijäksi! Oujeah!