perjantai 14. tammikuuta 2011

Lakkaa kynsiin

Vasta viime vuonna innostuin kynsilakoista. Mikä onkaan piristävämpää kuin se että vilkaiset käsiisi ja siellä vilkkuvat vihreät, violetit tai punaiset kynnet? Asia erikseen on sitten se kun lakat ovat lohkeilleet ja rumat kun kynsien omistaja ei viitsi hakea kylppäristä lakanpoistoainetta, hmph..

Minulla ei kovin montaa lakkaa itselläni ole, varsinkin jos vertaa vaikkapa jodenkin bloggareiden varastoihin, mutta lakkapullot ovat sitten sitäkin rakkaampia. Tai no siis ne sävyt. Olen aika nirso ja lakan sävyn pitää olla just eikä melkein oikea. Viimeksi kynsissä oli alla oleva Rimmelin Sky high (I love it) ja nyt kynsiä koristaa Goshin Wild Lilac. Kuvassa myös ikilemppari musta. Arvostan suuresti nopeasti kuivuvia lakkoja ja Rimmelin 60 seconds on tähän mennessä nopein (vaikkakin kyllä siinä kauemmin minulla menee kuin minuutti..).

Ostin uudeksi vuodeksi tuon WE CARE ICONin Magic beige-sävyn ehkä hieman epäillen, mutta koska halusin jonkin ei-niin-räikeän lakan, oli tämä juuri oikea valinta. Ihanan hohtava ja juhlava väri!
Halusin kokeilla Models own-lakkaa koska olen mainonnan uhri koska merkillä on niin herkullisia sävyjä. Sävyn nimi on True Blue ja nimi kertoo kaiken. Tykkään kovasti syvän sinisestä sävystä. H&M:n Blue My Mind taas on täydellinen kirkkaan sininen, ah! Harmi vain että se ei kestä niin kauaa kynsissä kuin esim. Rimmelin lakat. Ja kyllä, käytän alus- ja päällyslakkaa. Alla Mavalan Super base ja Minute quick-finish.
Lopuksi vielä punaiset lakat. Wild and Crazy on huonoiten kestävä lakka, joka minulla tällä hetkellä on. Päätin kokeilla merkkiä joskus aikoinaan, kun bongasin tuon ihastuttavan punaisen (sävyllä ei ole nimeä, pohjassa lukee vain W24). H&M:n Midnight Passion puolestaan on täydellinen "kirsikkasävy", jollaista olinkin etsinyt.

Midnight Passion in action.
PS. Alkakaahan lukijoikseni, armaat. Olisi mielekkäämpää blogata(vaikka tykkään tästä kyllä nytkin)! Olisi kiva tietää että montako teitä siellä on. Vai ovatko juttuni tosiaan niin huonoja? :)
PPS. Kuviin ja blogin asetteluun on tulossa parannusta, opettelen vasta tätä Bloggeria, mur. Aina ei asiat mene niinkuin ite haluais, pöh.
 
Joka tapauksessa, hyvää viikonloppua! <3

Ei kommentteja: