tiistai 31. tammikuuta 2012

MTNP12

Olin viikonloppuna Mikkelin Työväen Näyttämöpäivillä ja vitsit että oli mahtava reissu! Iski iso haikeus kun lauantaina lähdin kohti kotia viettämään pikkujouluja ja osa porukasta jäi vielä Mikkeliin. Kuusankosken Teatterin esitys Iso vihko siis oli valittu Näyttämöpäiville ja aloitti perjantaina ko. fesivaalin. Olin mukana ihan vaan tukijoukossa, en lavalla. 

Olen kerran aiemmin ollut Mikkelissä esiintymässä ja tunnelma oli niin hieno, että halusin lähteä mukaan hengaamaan ja tukemaan ihania ihmisiä. Pusuja ja halauksia, jos joku teistä mukana olleista nyt sattuu lukemaan :) En myöskään ollut ehtinyt vielä nähdä Isoa vihkoa ja nyt oli viimeinen tilaisuus siihen. Kannatti lähteä jo esityksenkin takia. Lähdimme perjantaina yhdentoista maissa ja illalla oli kaksi esitystä. Niiden jälkeen lähdimme laulamaan karaokea (hiton hyviä laulajia armaassa teatteriväessämme!) Iskelmäbaariin (jep, luitte oikein). Totesin että hauskaa on vaikka tynnyrissä, kunhan on oikeaa seuraa :D Ei paikalla niin väliä. Reissuun sisältyi paljon naurua, puhumista, avautumista, hieman suruakin, uusia tuttavuuksia, hotelliaamupalaa ja hyvää teatteria. Tällaisia hetkiä lisää, pyydän!


Jos ihmettelette inkivääriä tokavikassa kuvassa, voin kertoa, että se tekee hyvää äänelle. Avaa röörit ja ikään kuin kirkastaa äänen. Ihan raakana pala inksua suuhun niin hyvä tulee :) Tujua, mutta tehokasta! Tykkään jotenkin kauhean kovasti tuosta vikasta kuvasta, ihan vahingossa siitä tuli hieno. Mutta muuten pitää ilmeisesti vihdoin opetella oikeasti kuvaamaan, liikkuvaa kohdetta kun en osaa ihan vielä vangita. Terhi, Linne??

Tässä vielä lopuksi linkki artikkeliin, joka käsittelee Isoa vihkoa Näyttämöpäivillä. Hyvää palautetta tuli muutenkin, oujee! KLIK!

Ei kommentteja: