maanantai 16. tammikuuta 2012

Uusia treenikamppeita

Mietin juurikin tuossa mennäkö huomenna spinningiin vaiko eikö, mutta minullahan on uudet treenivaatteet, joten onhan se mentävä! Niillä vaatteilla ja varusteilla on oikeasti ainakin minulle väliä liikunnassa ja muussakin elämässä ja ne motivoivat menemään salille tai jumppaan. Minulla on hävettävän vähän treenivaatteita ja päätinkin viime viikolla ostaa ainakin uudet housut. Löysin samalla sitten muutakin ja edullisesti.


Reilusti polven alapuolelle ulottuvat Luhdan pöksyt tuntuvat siltä ettei jalassa ole housuja ollenkaan (onko se sitten hyvä vai ei, hmm...heh) ja ne ovat ihanan ilmavat. Etsinkin juuri tuollaisia ihonmyötäisiä, hieman lyhyempiä urheilupöksyjä. Jei! Adidaksen räikeänvihreä paita tuo mukavaa väriä ainaiseen mustaan urheiluvaatevalikoimaani, alan oppia. Ja siinä on pinkkejä yksityiskohtia, hui! Omistan sentään yhden vaaleansinisenkin urheilupaidan. Ja yhdessä mustassa paidassa on pinkkejä yksityiskohtia. So girly...

Mutta takaisin asiaan. Ostin myös ns. hikipannan. Koska omaan ihanan kikkuraiset eli luonnonkiharat hiukset, tuppaavat ne hikoillessa kivasti karkailemaan otsalle ja niskaan pinneistä huolimatta. Joten panta on ratkaisu tähän suureen ongelmaan. Ja se näyttää hyvältä päässä sekä sopii yhteen myös uusien housujen kanssa :)


Nyt ei siis sovi laiskotella kun on uudet vaatteet ja uusi elämä! (Uusi elämä alkoi tänään kun olin selvinnyt elämäni pahimmasta krapulasta. Joka oli siis eilen. Huokaus. Vähän lipsahti. Hmph.) ;)

1 kommentti:

Linda kirjoitti...

Joo, mutta urheiluliivit on ne tärkeimmät ja kun ostaa kunnolliset niin ne sitte kestääkin pitkään. Treenivaatteet on tärkeä tekijä näissä urheiluhommeissa ;)