maanantai 9. tammikuuta 2012

Ruutuja & raitoja


Alla olevissa kamppeissa käväisin lauantaina oluella pitkästä aikaa. Ulkona oli kylmä mutta onneksi ei tarvinnut ulkoilla kuin autosta ulos ja sisälle ja toisinpäin. Armas mieheni rikkoi vahingossa mainiot sukkikseni joten rikoin niitä vähän lisää. Suunniteltu juttu juu. Asu siis kuvattu tänään. Ruutupaita ei ollu lauantaina noin rypyssä :D Kai nyt mikä tahansa vaate ryppyyntyy vaatekasassa makuuhuoneen lattialla... Huokaus. Voisiko makuuhuoneiden sisustajahaltia käydä meillä? Missä te ihmiset pidätte käytettyjä vaatteitanne? Kun ei niitä oikein kaappiinkaan voi laittaa...


Mustat solkisaappaat ovat todella mukavat jalassa. Muistin niiden olemassaolon vasta viime viikolla ja kaivoin ne kaapista esille. Kyllä kenkiä kuuluu pitää, nii! Etteivät vaan homehdu jossain kaapinperukoilla, reppanat... Tykkään toki koroista, mutta välillä on ihan kiva saapastella (melkein) tasapohjilla.


Kengistä puheenollen, odottelen juuri sellaisia saapuvaksi. Olen tehnyt tämän vuoden puolella jo tilaukset sekä H&M:ltä että Ellokselta. Hups. Löytyi kivoja alejuttuja niin olihan se tilattava. Niistä lisää kun saapuvat. Toivottavasti ihan näinä päivinä!

1 kommentti:

Linda kirjoitti...

Pallokala, niin ne kyllä on. Laitoin ne silti! Kun en syksyllä niitä muistanut käyttää niin otan vahingon takaisin ;)