sunnuntai 1. tammikuuta 2012

From H&M

Hyvää alkanutta vuotta! Tein tuossa viime vuoden lopussa (heh) tilauksen H&M:lle. Uusi kuvasto tuli postissa ja se oli menoa se! En kuitenkaan tilannut ihan kaikkea mitä olisin halunnut, joku roti on oltava. Nii! Jätin myös Brandos-tilauksen tekemättä vaikka mieli olisi uusia popoja tehnyt.




1. Tähtikuvioinen neuletakki iski silmään ihan kympillä. Ja tarvetta neuleille on aina. Olen myös alkanut olla sinut tummansinisen värin kanssa. Ei aina sitä mustaa! 2. Mokkakorot ainakin näyttävät siltä että voisivat olla hyvät jalassa. Ja peep toe, ah! Tykästyin, toivottavasti ovat hyvät. 3. Rakastan ballerinoja ja kerrankin löytyi teräväkärkiset! Nämäkin ovat mokkaa. 4. Minulla ei ole kun yksi musta nahkavyö joten tarvetta uusille vöille todella on. Kympillä kaksi, ei huono! 5. Sifonki on ihana materiaali ja liehuva sininen mekko ihastutti heti. Pääntie näyttää hyvältä, pyöreällä kaula-aukolla olisi mekko kyllä varmaan jäänyt tilauksesta pois. Kuvassa mekko näytti takaakin oikein ihanalta. Tulisipa nää pian!

Mitens teillä on lähtenyt uusi vuosi käyntiin? Täällä on ainakin satanut nätisti lunta ja muutenkin mieli on pienestä juhlimisväsymyksestä huolimatta korkealla...

Ei kommentteja: