keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kirjoja


Olen hieman yrittänyt rajoittaa uusien kirjojen ostoa, koska kirjahyllyn kapasiteetti on rajallinen. Luen paljon ja se näkyy kodissamme. Kävimme viime viikolla maman kanssa kirppiksillä ja löysin pari teosta joita en vaan halunnut jättää ostamatta. Viiru ja Pesonen-kirjat ovat ihan huippuja ja Kososen kukko on minulle hieman tuntemattomampi. Se maksoi muistaakseni pari euroa. Löysin myös In her shoes-kirjan. Yleensä en välitä chick litistä (siihen kategoriaan tämä taitaa mennä) mutta tykkäsin leffasta ja haluan kehittää englannin taitoani. Tämän tyyppiset kirjat ovat helppoa luettavaa, näistä on hyvä aloittaa :) 

Sydämen muotoinen rasia-kirjan löysin viime perjantaina Pukaron Paronin Kirjapörssistä puoleen hintaan. Kävimme siellä kotimatkalla kun tulimme ystäväni kanssa Ikeasta. Kirja vaikutti mielenkiintoiselta. En tykkää enää katsoa kauhuleffoja, mutta hyvät kauhukirjat ovat tervetulleita. Ja tämä on sellainen! Hieman ällöttäväkin välillä... Ja on saanut minut vähän pelkäämään päivälläkin...Mutta olen niin herkkä, jotakuta muuta Sydämen muotoinen rasia ei varmaan hetkauta juuri ollenkaan.

Nyt alan vääntämään mustikkapiirakkaa, pari kaveria on tulossa Herrasmiesliigailtamiin meille. Tiedättehän sen sarjan, mustaa huumoria ja niin edelleen. Love it. :) Ostin boksin kesällä. Hauskaa keskiviikkoa!


 Kuva täältä.

1 kommentti:

Linda kirjoitti...

Don Rosa on paras. Ostin Mikolle joululahjaksi sen ykköisen, pitänee hankkia kakkonenkin. Ja voin hei lainata sulle Sydämen muotoisen rasian. Sain sen just eilen luettua loppuun.