torstai 19. tammikuuta 2012

Black & blue

Kävin noutamassa Elloksen paketin toissapäivänä ja kaikkea kivaahan sieltä paljastui. Eikä tarvinnut laittaa palautukseen mitään. Tilasin siis kahdet kengät ja chinot. Minulla ei ole aiemmin ollut chinoja mutta olivat sitten oikein kivat jalassa, ainakin omasta mielestä :) Ne ovat hieman liian isot mutta menevät oikein loistavasti sellaisina rentoiluhousuina varsinkin kesällä. Ja olivat niin edulliset! Niistä ei nyt ole kuitenkaan kuvaa.

Mutta niihin kenkiin. Alepuolelta bongasin mustat nahkaiset nauhakengät ja korkkareidenkin hinnasta sai vielä muistaakseni puolet pois, koska ne olivat tilauksen kallein tuote.


 Ainoa harmitus on se, ettei näitä pääse käyttämään ennen kevättä. Mitään juhliakaan ei ole tiedossa. Toisaalta voihan sitä aina käyttää näitä kotona itsekseen ja fiilistellä :)

Mitäs piditte popoista? 

Nyt alan jälleen kerran valmistautua töihinlähtöön. Eilinen työpäivä meni kipuillessa, hartiani ovat niin jumissa ettei tosikaan. Onneksi samassa rakennuksessa työpaikan kanssa on apteekki niin sain heti kipuvoidetta ja särkylääkkeitä, niiden voimalla mennään tänäänkin. Hassuinta tässä on, että käsiä voi nostaa ylös miten päin vaan mutta kumartuminen tuottaa tuskaa ja käsien kurottaminen alaviistoon samaten. Au!! Kunnon kanssa ei tällä taida olla mitään tekemistä, hartiani ovat melkein aina olleet herkät jumittumaan. Tämä on kuitenkin aika paha nyt... Näihin kuviin, tunnelmiin sekä kipuavautumisiin.

1 kommentti:

Linda kirjoitti...

Oo, violetit tennarit, miten multa on menny niin ohi! Joo, ei Ellos kyllä oo mikään mun lemppari nettikauppa mut yllättävän hyvät oli nuo jutut jotka ite tilasin. Ne siniset = ah! Ihanat. Hitsi ku ei olla samaa jalkakokoa, voisit lainat mun kenkiä muuten... :)