torstai 12. tammikuuta 2012

Hetkiä

Huoh, terveisiä gymstick-tunnilta. Siitä on nyt muutama tunti ja vasta nyt alkaa tuntua suht normaalilta. Sekä kädet että jalat olivat ihan lerjut (lue: spagettia), koska jotenkin tsemppasin itseäni kerrankin kunnolla. Jeejee! Jos siis huomenna raajat ja perslihakset kipuilevat ----> awesome. Hullua mutta ah niin ihanaa. Opin arvostamaan lihaskipua polviselkkauksen jälkeen kun sitä ei oikein silloin ollut...

No mutta, tämän merkinnän tarkoitus on esitellä uusi kalenteri. Se on minulla kylläkin ollut jo parisen viikkoa mutta haluan esitellä sen koska se on niin kauhian kaunis! En sitä muuten olisi ostanutkaan koska siinä ei ole kellonaikoja, mutta osaanhan minä ne itsekin sinne merkata, ja kaikki muu on kalenterissani kohdillaan. Olen hirveän nirso kalentereiden suhteen. Olisin halunnut ostaa Solidaarisuuskalenterin, mutta sen kansi oli niin susiruma etten sitä sitten huolinut. Joten Paulo Coelhoa kehiin.


Kuvitus on erikoinen ja hitsin hieno, kyllä kelpaa. Joka päivälle on paljon kirjoitustilaa ja viikon lopussa on vielä ekstrasivunpuolikas. Jokaisella aukeamalla on lauseita Coelhon kirjoista. Olen lukenut vain Alkemistin mutta voisin ajatella lukevani muitakin Coelhon teoksia.


Pahoittelen huonohkoja kuvia, skarppaan kyllä :)

1 kommentti:

Linda kirjoitti...

Pallokala, eikö olekin. Kannatti ostaa kyllä, eikä ollu edes kauhian kallis.