maanantai 19. syyskuuta 2011

Uusi asu

Onhan se minunkin alettava viimein kantaa korteni sinne päivänasu-kekoon. Olen hankkinut puuterinvärisen (joka ei siis todellakaan ole omin värini vaatteissa) puhvihihapaidan joskus keväällä ja vasta nyt muistin sen olemassaolon, kun pengoin vaatekaappia. Päätin sitten laittaa sen uuden pilkkuhameen kanssa tavalla jota en ole koskaan aiemmin kokeillut. Nimittäin paidan helma sujahti hameen vyötärönauhan syleilyyn :) Wow mitä muutoksia, amazing, I know, mutta mitäs sanotte te? Näyttääkö ihan kauhealta? Minusta oli ihan jees. Kävimme eilen siis pikkuveljen synttäreillä, miten se pieni voi täyttää jo 17 vuotta, häh?


Minusta on ihanaa kun voi käyttää sukkahousuja! Syksy, I love you! Paksut sukkikset, hameet, takit ja nilkkurit ja ja ja kaikki kivat voi nyt kaivaa esille.Tykkään hirmuisesti kirpeästä ja kuulaasta syysilmasta ja keltaisten lehtien kieppumisesta ilmassa. Sateella on ihanaa maata lämpimässä peiton alla tai hengailla sohvalla torkkupeiton ja miehen kanssa kynttilän valossa (ja tietenkin katsoa Supernaturalia dvd:ltä). 


Kävimme illalla leffassa (Cowboys & aliens oli ihan ok) ja huomasin, etten ollut edes poistanut lappuja uudesta takistani vielä. Heh. Nyt olen ja tässä se nuttu nyt on.


 Bad hair day? Oh yes.

Hauskaa ja syksyistä alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

Lotta Savolainen kirjoitti...

Ihana takki! Etenkin pidän myös poseerauksesta sohvalla! Hih!

Linda kirjoitti...

Hih, kiitti! Ihastuin takkiin ensisilmäyksellä kaupassa... Alkoi ärsyttää kun ei meidän kodista löydy sopivaa kuvaustaustaa kuin sohvan takainen seinä niin sohvalla ollaan sitte! :D