torstai 8. syyskuuta 2011

Kirpparipäivä

Kiersimme siskon kanssa maanantaina muutaman kirppiksen ja huomasimme että olemme oikein hyvä kirppispari: kumpikin on hidas penkoja, jolla kestää ja kestää. Pitäähän kaikki nurkat ja lootat penkoa ja käydä läpi! Teimme löytöjä, sisko vähän vähemmän kuin minä. Saldo oli kuitenkin hyvä :)

Koska valittaminen on oikeutemme, haluaisin hieman urputtaa tähän väliin. Tai no, tämä ei ole edes valittamista vaan ihmettelyä. Miksi hitossa ihmiset ylihinnoittelevat kamppeensa?? Taitaa olla ikuisuuskysymys tämäkin... Mutta mitä ihmettä on oikein ajateltu kun nuhjuuntuneen, virttyneen, pahimmassa tapauksessa hikitahraisen (ihan oikeasti!) topin hinnaksi laitetaan kuusi (6!) euroa?! Häh?! I don`t get it. Monta juttua kyllä jäi pöytään koska ne maksoivat niin paljon. Hinnoittelussa täytyy laittaa tunteet narikkaan ja hinnat mahdollisimman edullisiksi. Jos laittaa jonkun oikeasti kalliin tavaran myyntiin, kannattaa mielestäni ajatella jotain toista foorumia tai paikkaa kuin itsepalvelukirppistä.

Mutta niihin löytöihin. Ekaksi kävimme tietenkin Kuusaan Kirppiksellä.


Kerrankin oikean kokoiset kengät! Saapikkaisiin on vaihdettava uudet korkolaput, sitten ovat valmiit käyttöön. Vitosen maksoivat ja kivat ovat :)
Pelifanina olin innoissani kun löysin parhaimman sanapelin Scrabblen kahdeksalla eurolla ja Dominon muistaakseni kahdella eurolla. Jos Dominoa ei tule pelattua, palikoista voi vaikka askarrella jotain! Ostin myös ison harmaan huivin. Meinasin ostaa myös Star Wars-kirjan, mutta kirppkselle jäi, oli aika hintava...

Kävimme Kuusaan Kirppiksen kiertämisen jälkeen kierrätyskeskus Ekomaassa, josta ei löytynyt oikein mitään mielenkiintoista. Ryönäkirppis Kylähullusta löytyi kuitenkin (kerrankin) jotain!


Sinapinkeltainen myssy sopii punaisen takin ja harmaan huivin kanssa erinomaisesti! Myssynen maksoi kaksi ja puoli euroa ja on alunperin H&M:n. Metallinen sydäntarjotin taisi maksaa suunnilleen saman verran ja ihana pikkusisko bongasi sen minulle jostain lattianrajasta kaiken ryönän takaa. Joku tietää mistä tykkään :) 


Tätä aarretta olen etsiskellyt sivusilmällä ja nyt se tulikin sitten vastaan seitsemän euron edulliseen hintaan. Ranuan kummit on mahtava suomalainen komediasarja, jota ei monikaan ole katsonut eikä edes välttämättä tiedä ko. teosta. Suosittelen katsomaan!

Kävimme nopeasti Femmatorilla pyörähtämässä, koska se oli menossa vartin päästä kiinni. Kallistahan siellä oli jälleen kerran, mutta ostin sieltä sentään mikrossa lämmitettävän kauratyynyn, joka on oikein oivallinen hankinta tällaiselle hartia/niskakipuiselle. Femmatorin alakertaan mentäessä vasemmassa ylänurkassa on siis paikka jossa on myynnissä omatekoisia kauratyynyjä, pannulappuja, tyynyjä ja ties mitä. Hyviä lahjaideoita ainakin jos ei muuta! Kauratyyny maksoi 3,80 euroa, on ainakin hinnat kohdallaan, plussaa siitäkin. Bongasin Femmatorilta kirsikkakuvioisen sadetakin joka olisi maksanut kympin. Sinne jäi koska hinta oli hitusen liian korkea eikä minulla ollut enää siinä vaiheessa juurikaan käteistä.

Kävimme myös kaupoilla ja löysin ihanat pilkkusukkikset. H&M:n pilkkusukkikset ovat menneet jo aikapäiviä sitten rikki ja olen haikaillut niiden perään kovasti (jep, vähän friikkiä kenties). Ostin kahdet (kiskurihintaan) ja tokihan toiset olivat rikki jo ennen kuin vedin ne kinttuihin. Of course!

Bongasin myös isot mustat pallokorvikset (juujuu, on shoppailtu monen viikon edestä!).


Haluan muuten tuoda esille tämän että on se kyllä hyvä kun pientä viatonta kuluttajaa ei ainakaan johdeta harhaan. Saattaisihan sitä tuntea itsensä turhaan typeräksi kun kuljeskelisi kylillä pahvit korvissa ja ihmettelisi kun ihmiset töllistelisivät ja osoittaisivat sormella ja pahimmassa tapauksessa nauraisivat.


Mutta se siitä. Oli kyllä hauska päivä! Nyt taidan alkaa imuroimaan, eihän lomalla voi pelkästään shoppailla ja hengata!

Ja hei, vielä puolitoista viikkoa aikaa rekisteröityä tämän blogin lukijaksi! :) Eli 18.9 keskiyöhön asti! Luvassa palkintoja onnekkaille!

Ei kommentteja: