keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Must on tullu urheiluhullu

Olen vihdoin aloittanut liikunnan liian pitkän tauon jälkeen. Jihuu! Toissaviikolla kävin gymstickissä, mikä oli aivan mahtavaa. Jaksoin koko tunnin täysillä, tosin energiageelin avulla. Käväisin gymstickpäivänä äitin urheilushopissa josta mukaan tarttui maman suosittelema geeli sitruunanmakuisena. En pidä mistään lisäenergiaa antavista tuotteista, mutta ajattelin kokeilla geeliä ihan vaan että jaksaisin kepitellä ;) Ja minähän jaksoin. Polvituen unohdin kotiin mutta se osoittautuikin oikein hyväksi asiaksi. Gymstick ei kuormita polvea mitenkään hurjan paljon ja polvenhan on tietenkin hyvä tottua normaaliin (ja rankkaan) liikkumiseen. Jos joku ei siis siellä ruudun toisella puolella tiennyt, polveni leikattiin noin vuosi sitten.

Olen käynyt myös pyöräily- ja kävelylenkeillä. Rakastan syksyä ja on ihanaa käydä lenkillä haistelemassa kirpeää ilmaa ja ihailemassa pikkuhiljaa väriään muuttavia puita. Eikä enää hikoiluta kuin hullua, kun on viileää! Niin paljon kuin kesästä tykkäänkin, on kuitenkin sanottava että onhan se kaikki hikoilu aika inhaa. Hmph.

Maanantaina kävin Body Balancessa ja eilen spinningissä. Maanantaina olisi pitänyt mennä myös kuntosalicirquitiin, mutta kirppispäivä siskon kanssa voitti saleilun. (Kirppispäivän satoa en ole vielä ehtinyt kuvaamaan mutta niistä on tottakai tulossa juttua.) Body Balance oli aivan ihanaa ja kun se oli illalla, oli nukkumaan mennessä todella mukava ja rento olo. En oikein välitä joogasta, se on minulle varmaankin liian rauhallista, mutta Body Balance (kirjoitetaanko se isolla edes...) on sopivan toiminnallista ja rankkaa. Ja kun siihen on sekoitettu taiji-liikkeitä, joogaa ja pilatesta, on laji sopivan monipuolinen. Tykkään! 

Spinning meni hyvin ottaen huomioon etten ole käynyt siellä kahteen vuoteen. En tykkää spinningissä siitä "poljeniinkovaakuinkintuistairtoaa"-osuudesta, mutta muuten laji on oikein sopiva minulle. Olisin voinut haastaa itseni vielä suuremmin, mutta tunti oli ihan hyvä ns. aloitusspinning. Fun Fitille, jossa siis käyn, on tullut infrapunasauna ja spinningin jälkeen suuntasimme (minä, kummitäti ja äiti) lauteille. Kyseinen sauna kiihdyttää aineenvaihduntaa ja on tehokkaampi kuin normisauna. Puolisen tuntia on hyvä aika olla saunassa ja vettä pitää muistaa juoda ennen, jälkeen sekä saunomisen aikana. Kiuasta ei siis ole, mutta musiikkia kylläkin, mikä oli oikein rentouttavaa. Saunominen maksoi kymppikorttilaiselta kaksi euroa, muilta kolme, ei siis ole kallista! Kannattaa kokeilla.

Valkealatalolla (joka on siis melkein naapurissa) alkaa kahvakuula sunnuntaisin ja ajattelin mennä kokeilemaan. Onko kukaan teistä kokeillut? On kuulemma tehokas laji. Ja taitaa käydä minulle hyväksi aseeksi jenkkiksiä eli jenkkakahvoja vastaan ;) Nyt taidan lähteä tämän oman liikuntaegon nostatuspostauksen äärestä kyyläämään ystävän uutta taloa. Hauskaa ja syksyistä keskiviikkoa! Ja hei, aurinkokin paistaa!

PS. Kuuntelen juuri Spotifysta Twin Peaksin soundtrackia ja voi miten nerokkaan ihastuttavaa, jälleen kerran. Tästä aina jotenkin huumaantuu. Ja miksi, oi miksi se TW boksi maksaa niin paljon?
PPS:  :D


2 kommenttia:

Riikka-Maria kirjoitti...

Haha, ihana kuva :---D

Linda kirjoitti...

Niin minustakin :)