tiistai 31. toukokuuta 2011

He eivät nähneet toisiaan enää koskaan

Suttunutturan Nurinat voisi olla Suttunutturan Sekalaiset Nurinat kun välillä tulee niin sekalaista juttua, kuten nytkin. Mutta viis siitä ja asiaan. Bloggerin kommentointi on minulla ainakin jumittanut ja siitä(kin) syystä jatkan arvontaa ensi tiistaihin! Teillä on siis mahtava tilaisuus voittaa niitä Bodyshopin tuotteita kommentoimalla tähän merkintään (säännöt löytyvät kyseisen postauksen lopusta). Suuri kiitos jo kommenttinsa jättäneille, olen niistä todella iloinen, muruset! Olen saanut myös paljon ideoita ja lisää motivaatiota ja intoa bloggaamiseen, thäääänk juuu!

Jos ihmettelitte otsikkoa, se ei viittaa mihinkään vakavaan, vaan niinkin mahtavaan asiaan kuin kirjat! Aloin miettiä tuota otsikon lausetta ja sen eri variaatioita ja mietin, kuinka kauhean lopullinen lause se on. Stephen King käyttää ko. lausetta aika usein. Ajatelkaa nyt, on pariskunta ja vaimo/mies lähtee kauppaan/töihin/minne vain ja kaikki loppuu lauseeseen "Hän ei nähnyt vaimoaan/miestään enää koskaan". Hui!

Kirjojen maailma on vaan niin ihmeellinen muutenkin. Bongasin puolivahingossa kirjastosta kirjan nimeltä Enkelioppi (Angelology). Kirjan on kirjoittanut Danielle Trussoni ja siitä on suunnitteilla elokuva ja kirjan käännösoikeudet on myyty 33 maahan. Enkä yhtään ihmettele miksi! Luin tästä kirjasta jostakin jokin aika sitten, mutta muistin sen vasta kun näin sen hyllyssä. Aivan loistava kirja, ainakin tähän asti. Kiehtova, lumoava ja jännittävä ja kun en ole kotona, odotan vain pääseväni takaisin kotiin lukemaan sitä (onko sekään nyt sitten hyvä juttu...toisaalta, on tämä ainakin tällä vauhdilla nopeasti luettu). Suosittelen, jos enkelit, mystiset jutut ja teologiset kysymykset yhtään kiinnostavat. 

Kuva täältä. 

Nyt minun on kiiruhdettava näiden ihmeellisten pohdintojeni keskeltä kohti Tärkeää Tehtävää: jäätelöauto tulee! 

Edit:// ei se tullutkaan. Jäi Turkinpippuri-jätskit saamatta :`(

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hei, olenkin kaipaillut jotain kivaa kirjaa luettavaksi, ja koska olen oikeasti niin laiska niitä etsimään niin haluan että mulle tarjoillaan niitä valmiina lautaselta, joten juuri teit :) Tahtoo lukea saman kirjan!!
-Kaaka-

Linda kirjoitti...

Olepa hyvä! Aion laittaa lisää kirjavinkkejä kun näin kesällä on mun mielestä ainakin kiva lukea enemmän. Tuo Enkelioppi oli oikein hyvä kirja, loppu vaan oli vähän outo..Mutta lue ja tee itse omat päätelmäsi ;)