keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kuulumisia ja ARVONTAA!

Viime päivinä olen
-tehnyt 10-12 tunnin päiviä
-kohdannut ihmisiä, jotka luulevat itsestään liikoja
-tuntenut jälleen kerran suurta yhteenkuuluvuutta
-tehnyt pari kivaa ostosta
-nähnyt hienoja hetkiä näyttämöllä ja kokenut suurta ikävää ja kaipausta sinne itsekin
-syönyt liikaa ravintolaruokaa
-todennut kärsineeni suuresta stressistä
-nauranut vatsalihakseni kipeiksi
-tuntenut suurta rakkautta
-aloittanut hip hopin kuuntelun monien vuosien jälkeen
-haistellut ihastuttavaa kevään ja sateen jälkeistä tuoksua ja nauttinut kevätvihreydestä
-ajatellut etten kyllästy ikinä tähän kauniiseen biisiin


Ja sitten niihin ostoksiin. Kävimme ystäväni Leenan kanssa viime viikolla kirppiksellä ja olipahan taas hinnoilla pilattu kaikki kivat jutut. En oikeasti tajua niitä hintoja! No anyway, tein Kylähullusta yhden löydön kahdella ja puolella eurolla.


Viiru ja Pesonen-kirjat olivat lapsuuden lempikirjoja, monien muiden ohella. Paras niistä oli ja on edelleen Viirun syntymäpäivät. Kuvista löytyy niin paljon katseltavaa ja löydettävää, ja tarina on niin viihdyttävä että eihän kirjasta vaan voi olla tykkäämättä. 
Tähän väliin voisin muuten saarnata kirjojen hintalapuista. Ne on läntätty kansiin miten sattuu ja niiden pois repiminen vahingoittaa kansia. Viirun syntymäpäivissä hintalappu oli sentään sisäkannessa, josta en varmaan rupea sitä riipimään pois. Olkoot siinä, eihän se näy mihinkään. Mutta mikä ratkaisu tähän? 

Kipaisimme myös pikaisesti H&M:llä ja ostin raitahameen 4,95 eurolla. Ja viis siitä että vaakaraita leventää, minähän käytän raitahamettani vaikka joka päivä. Hah.


Ainoa ongelma hameessa on se, että valkoisesta osiosta näkyy läpi. Laitoin alle toisen hameen, joka auttoi asiaa mutta täytynee hankkia myös vaikkapa pitkä toppi, joka estää vilauttelut :)

Ja nyt tärkeää tiedotusasiaa! Arvonnan hetki on koittanut viimein! Palkintona on kosmetiikkatuotteita. Tämän tarkemmin en vielä voi informoida, lisätietoa saatte osallistumalla. Hih!

Arvonnan säännöt:
1. Kerro mikä on mielestäsi parasta Suttunutturan Nurinoissa. Voit kertoa myös kehitysideoita, postaustoiveita ja muuta, mitä mieleesi tulee.
2. Keksi itsellesi nimimerkki. Muista, että voit osallistua myös sähköpostitse.
3. Mikäli sinulla on oma blogi, tuplaat voittomahdollisuutesi linkkaamalla arvontani blogiisi. Muistathan ilmoittaa siitä osallistumisesi yhteydessä.
4. Osallistumisaikaa on ensi tiistaihin eli 31.5 asti. ONNEA ARVONTAAN!

6 kommenttia:

Cupcake kirjoitti...

Parasta blogissasi on että se on aitoa Lindaa :) Eikä liian vakavaa, sellaista viihdyttävää pikkuluettavaa. Ja kaikki uusi kiehtoo, niin reseptit kuin uudet tuuletkin ja villitykset, niitä siis lisää. (Ja ilmoittaudun vapaaehtoiseksi jos niitä reseptejä pitää testata...)

Anonyymi kirjoitti...

No voi kakki, miä en nyt vaan onnistu tässä kommentoinnissa..
Mut juu, parasta sun blogissa on se että kirjotat niitä pilke silmäkulmassa ja hymyissä suin. Tulee itselle tosi hyvä mieli kun luen sun rapsutuksia :) Jotain musa juttuja ois kiva lukea, mutta jos se ei oo sinuu itteäs nii eihän semmosii pakko oo kirjotella :) Tykkään tosi paljon täst sun blogista <3

Kokeillaa tuleeko mun nikki, mut jos ei tule, nii miä oon Kaaka :)

Tiutiutiijja kirjoitti...

Moi Vinda! Hitsipilli, minki oli pakko nyt sit avata vähän sanaist arkkuain! Nii siis, parasta? No tietty tommoset pienet huikeet löydöt (siis lue: elämän pienet ilot) niiku toi Viiru ja Pesoin tos just! Ai hitsi! Tuleepa vaan hyvälle mielelle tuommoisista. Nii ja ne kipot ja kupit, voi että! Mwaa! Jotta lopputeksti ei olis pelkkää hihitystä, niin lopetan pölinän tähän.

.. Hihi! <3

Anonyymi kirjoitti...

Parasta blogissasi on että se oot niin siä ja sinuu tulee ikävä kun lukee sitä kun oot niin söpö :) Haluisin enemmän kaikkia askartelujuttuja tai ohjeita jne. kun en ite jaksaa niitä koskaan mistään ettiä...

On nyt näköjään jotain ongelmia tän kanssa kun se haluu vaan anonyymina laittaa tekstiä... :(

Joten min nimimerkki on Makkara

Jatta kirjoitti...

HEIPS! JOS mie viäl ehin! Parasta täällä on se että tää on niiiiin sie <3 ja siis miehän rupesin fanittaa sinuu niin paljon, että viimein uskalsin pläjäyttää sen oman bloginikin ihmisten ilmoille! Eli olet minun MUUSANI:) Kiitos innoituksestasi!

Linda kirjoitti...

Iso kiitos kommenteistanne! Ja oikein hyvin JAtta ehdit, miä pidensin osallistumisaikaa. Kävin justiinsa kurkkaamassa sinun blogia ja kommentoimassa. Mahtavaa ja ihanaa olla sinun muusa :) Bloggailu on jees!