torstai 5. toukokuuta 2011

Curls, curls

Jos kaikki menee niinkuin pitää, tämä merkintä tulee luettavaksenne kun minä paahdan töissä. Toisin sanoen, kokeilen ensimmäistä kertaa ajastaa postauksen.

Noniin, olen ajatellut/harkinnut jonkin aikaa kihartimen hankkimista. Kuulostaa ehkä hassulta, minullahan on luonnonkihara tukka, mutta mitä pidemmäksi hiukseni kasvavat, sitä haastavammat ne ovat. En ole esimerkiksi pitänyt hiuksia julkisesti auki piiitkiin aikoihin (paitsi silloin kun ystäväni suoristi ne), koska "kiharani" ovat yhtä suttukasaa ja menenvät miten sattuu.


Minulla on lukuisia tukkatuotteita, mutta eivät nekään voi ihmeitä tehdä. Mietin joskohan kiharrin voisi auttaa asiaa... Onko teillä kokemuksia hyvistä kihartimista? Haluaisin tietää esimerkiksi kiharrussauvan/puikon käytöstä.




1.kuva we♥it sekä 2.ja 3. täältä ja täältä

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mie kiharran aina suoristusraudalla, mutta voipi olla että noi kihartimet sopii paremmin siun tukan laittamiseen.. Voisin ainaki kuvitella että suoristusrauta menee näinki suorasta tukasta ku miulla on ni huomattavan paljon paremmin läpi, kun luonnonkiharasta. :) Muista kunnon lämpösuojat alle kun kiharrat! t. Katja

Linda kirjoitti...

Juu, olen kokeillu suoristusraudalla ja siitähän ei tullut MITÄÄN, paha mieli vain. Johtuu varmaankin juuri mainitsemastasi asiasta. Lämpösuojasuihketta käytän aina! :) Ehkäpä hankin sen kiharruspuikon....

Unknown kirjoitti...

Minulta saat milteipä uuden puikon ja halvalla, kun itse en sitä enää tarvitse.

Linda kirjoitti...

Zoan, ihanko totta! Ostan heti! Huippujuttu!!!