perjantai 13. toukokuuta 2011

Kuvia sunnuntailta

Iltaa! Olin jo julkaissut tekstin ja tänään huomasin että sitä ei ole missään. Nice. Tämän kuitenkin kirjoitin eilen: "Katsoitteko Euroviisujen ensimmäistä semifinaalia? Minä melkein itkin kun Suomen Paradise Oskar oli niiiin loistava ja voi että kun en saa sanoja ulos! Tykkään ihan hirveästi Da da dam-biisistä ja lisäksi kaksi muuta suosikkiani Serbia ja Islanti pääsivät finaaliin myös. Oli kyllä jännää mutta toinen semifinaali ei voi olla yhtä jännä, koska kolme lemppariani olivat ekassa semifinaalissa. Tänään kuitenkin parkkeeraan itseni töllön ääreen klo 22. Ja sitä ennen Suomen peli klo 17, must see! MM-lätkä on ainoa urheiluun liittyvä asia jota katson tv:stä, ja sitäkin vain näin loppupäässä.


Nyt kuitenkin kuvia viime sunnuntailta. Kierrätystehtaalle en päässyt, koska olin töissä ja sunnuntaina oli äitienpäivävelvollisuuksia. Oli ihana ja aurinkoinen päivä ja mahtavia äitejä ja mummoja:)"

Että silleen. Vanhentunutta tietoa siis. Perjantai 13. taisi tehdä tepposet (mikä sana sekin on?). Eniveis, Euroviisujen toinen semifinaalihan oli ihan kökkö ja Suomen peli meni oikein hyvin. Oujee. Tässä nyt niitä kuvia jotka lataan kolmatta kertaa. Hmph.






Ei kommentteja: