keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Perillä on tuolla edessämme jossain


Tänään pakenen maasta. Eikun totta puhuen huomenna. Tänään lähden kohti Helsinkiä näkemään ihania ystäviä ja huomenna kone nousee Helsinki-Vantaalta klo 12.25 kohti Arlandaa. Lähden siis pääsiäiseksi isin hoiviin. Luvassa on hyvää ruokaa, kulinaristeja kun olemme kumpikin, sekä rentoa oleilua ja yksinkertaisesti sanottuna lomailua. Viime päivinä oloni on ollut surkea sekä henkisesti että fyysisesti joten pieni irtiotto (inhoan muuten tuota kliseistä sanaa...) tekee oikein hyvää! Ja jos on minusta kiinni niin luvassa on myös lenkkeilyä kävelyn muodossa, lenkkarit on jo pakattu ;) Vielähän en tosiaan ole juossut koska odotan pururatojen sulamista. Polvi kun ei asfaltista oikein tykkää.

Minulla on maailman hienoin matkalaukkunimilappu (en tiedä miksi näitä oikeasti sanotaan). Ostin sen varmaankin noin pari vuotta sitten Juvan ABC:lta Q-point-nimisestä liikkeestä. Ihastuin Fluff-tuotteisiin ensisilmäyksellä.


Kyllä kelpaa matkustaa kun on merenneito mukana. Hyvää pääsiäistä teille! En tiedä vielä postaanko Ruotsissa ollessani mutta fiiliksen mukaan mennään! Jos en niin palaan asiaan ensi viikolla.

Kuvat 1 ja 2 we♥it

4 kommenttia:

Mari L. kirjoitti...

Tervetulos Ruotsiin! Lähetsiä mun kaa lenkille? :)

Linda kirjoitti...

Haa, kiitos! Jos tuut Södertäljeen ni sitte lähen! ;)

Mari L. kirjoitti...

Eihän sinne kestä autolla ku 15 min. Asun siinä ihan vieressä... :) mutta katsellaan ja soitellaan, olis kiva nähä pitkästä aikaa!

Linda kirjoitti...

Olis huippua kyllä! Ei olla nähty sitten viime syksyn. Kahtellaan! :)