maanantai 4. huhtikuuta 2011

I`m singing in the rain...

Ulkona sataa täyttä häkää, mikä on toisaalta hyvä, koska lumet sulavat nopeammin. Minun on kuitenkin mentävä töihin, joten sateenvarjo ja kumisaappaat pääsevät käyttöön... 
Tässä nyt kuitenkin yksi viime aikojen lemppariasustani. Hennesin musta mekko on päässyt käyttöön todella usein koska se on niin mukava päällä ja kivan näköinen, ja kaiken lisäksi ihan minun tyyliseni tietenkin. Jos mahdollista, vielä useammin päälläni on näkynyt sininen neuletakki. Siinä on kyllä luottovaate!


Pitäisi opetella kuvaamaan kunnolla, pää oli niin epätarkka että oli pakko rajata se pois. Melkein hävettää. 
Lempparikengät ovat kyllä ehdottomasti nämä Vagabondin kiilakorot. Ostin ne viime syksynä. Luulin, etten tykkää kiilakoroista, mutta jostain syystä kokeilin näitä ja ihastuin heti. Ne ovat hyvät jalassa, niillä voi kävellä koko päivän ja ne näyttävät hyvältä♥Kävin vähän aikaa sitten suutarilla laitattamassa uudet korkolaputkin, niin kyllä kelpaa taas köpötellä menemään.


Mutta nyt tosiaan pääsevät kuitenkin ne kumpparit käyttöön, josta tulikin mieleeni, että ajattelen lähes taukoamatta Hai-saappaita. Olen himoinnut niitä jo kaksi vuotta, miksi oi miksi en saa aikaiseksi mennä ostamaan niitä?? En kyllä tiedä edelleenkään, minkäväriset haluan, ehkä siinä on syy... Mustat, vihreät, keltaiset tai siniset olisivat kivat. Tai punaiset.. Yritäpä siinä sitten päättää. Huokaus.

Hyvää viikon alkua kuitenkin te armaat möllit! Muistakaa rekisteröityä lukijoiksi! :)

Ei kommentteja: