maanantai 11. huhtikuuta 2011

Luunainen ja muuta mukavaa

Hei ja pahoittelut muutaman päivän blogihiljaisuudesta. Mutta ei sitä aina ehdi kaikkea mitä haluaisi. Kotiuduimme Mikon kanssa eilen Tampereelta jonne saavuimme lauantaina jelppimään armaita kavereita muutossa. Oli mitä mainioin muutto, loistavasti organisoitu ja kavereiden uusi koti teki kyllä vaikutuksen valoisuudellaan ja avaruudellaan. Ja se parveke! Ja saunakin! :) Mitenköhän meille saisi lisää avaruutta... No, tiedän jo vastauksen. Maalaamalla katto valkoiseksi ja se on sitten eri nasta homma se. Ei oikein innostaisi. Katsotaan sitten myöhemmin.

Viime viikolla sain jotain mahtavaa. Toisin sanoen ostin siis. Harkitsen myös samanlaisen kaulaketjun ostamista, vielä en raaskinut.


Kooky Gems-sivustolta löytyy näitä ihanuuksia. Ihastuin cameetyyliseen sormukseen ensisilmäyksellä. Hahmo näyttää melkeinpä tavalliselta kauempaa katsottuna mutta onkin lähempää tarkasteltuna luinen nainen. Ihastuttavaa kieroutuneisuutta, juuri minun makuuni. Ah!

Tässä sitten ihan random kuva joltakin päivältä viime viikolla. Pukeuduin pitkästä aikaa pääskypuhvihihapaitaani. Love it.

Tukka hyvin, kaikki hyvin, krhm... :)

Muistatteko muuten eräät kengät jotka tilasin? Arvatkaapa vaan, palautinko ne? Jos kenkien jalkaan saamiseen menee vähintään vartti, minusta se on oivallinen syy tehdä palautus. Minulla on sen verran leveä jalkapöytä (leveä lesti?), että kengät eivät millään menneet jalkaan. No, sain sentään survottua toisen koipeni popoon, mutta vetoketju ei mennyt kiinni. Kiitti vaan. Ja olivat ne kyllä vähän liian korkeatkin, joten en harmittele. Se niistä, uusia tulee vielä.

Loppuun vielä tämä: käykääs osallistumassa Shoe loverin arvontaan!

Ei kommentteja: