sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Sunnuntain sekalaiset

Hiphei ja hyvää sunnuntaita tyypit! Onpahan ollut tapahtumarikas viikonloppu! Olen ollut myymässä lippuja teatterilla ja kamojani kirppiksellä, tekemässä naamiaisasua äitillä ja nähnyt kivoja kaveripoikiani ♥ Lisäksi olin tänään teatterilla palaverissa ja katsomassa näytelmää nimeltä Veriruusut. Vielä on kaksi esitystä jäljellä, kannattaa mennä katsomaan mikäli vuoden 1918 tapahtumat naisten näkökulmasta kiinnostavat. Itketti kyllä ja hyvä oli! Eikä siinä vielä kaikki, käytiin Mikon kanssa äänestämässä. Nii.

Torstaina olin ystäväni Annan luona ja teimme taivaallisia minttusuklaakeksejä. Voi hitto kun ne olivatkin hyviä! Taivaallinen on kuvaavin sana jonka keksin näistä ihanuuksista. NAM!!!

Ja ohjetta tulee tässä:

Minttusuklaakeksit
5 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
250 g sulatettua margariinia
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
200 g Lindt Intense Mint -minttusuklaata (meillä oli Pirkan minttutäytesuklaata)
1 dl kookoshiutaleita (korvata voi kaurahiutaleilla, mantelirouheella/lastuilla tai muilla pähkinöillä)

Sekoita vehnäjauhoihin kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Sekoita hieman jäähtyneeseen margariinisulaan sokerit ja lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Siivilöi joukkoon jauhoseos. Lisää rouhittu suklaa ja kookoshiutaleet. Sekoita taikina tasaiseksi. Nostele lusikalla tai sormilla pyöritellen lihapullan kokoisia nokareita pellille. Jätä leviämisvaraa. Paista 175 asteessa n. 10 min. 

Ohjeen bongasin Colour me !-blogin ialta joka puolestaan oli bongannut ohjeen Kinuskikissalta. Leipomaan siis mars! :) Ja keksejä tulee noin 2-3 pellillistä.

Sitten loppuun vielä kasvustoa lähiympäristöstä.

Istutin narsisseja takapihalle (nyt hanki on kyllä vielä pienempi kuin kuvassa jee!) ja hiirenkorviakin on jo paljon enemmän. On ne niin somia!
Seuraavaksi voisin melkein lupailla vaate- ja liikuntahöpinöitäjuttuja. Tällä hetkellä olen hieman flunssainen mutta se ei onneksi estä minua kirjoittamasta liikunnasta :)

Ei kommentteja: