tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kierrätystehdas

Jos teillä, hyvät lukijani, ei ole vielä suunnitelmia äitienpäiväviikonlopulle, annan hyvän vinkin! 7.-8.5 järjestetään Kierrätystehdas neljättä kertaa Kaapelitehtaalla Helsingissä.


Tässä tiedote nettisivulta.

Kierrätystehdas-tapahtuma esittelee ekologista muotia ja elämäntapaa Kaapelitehtaalla 7.-8.5.

Kierrätystehdas järjestetään jo neljättä kertaa Kaapelitehtaalla äitienpäiväviikonloppuna. Koko perheen tapahtumassa pääsee tutustumaan ja osallistumaan ekologiseen ja kestävään elämäntapaan. Viime vuonna kävijöitä oli yli 7500 ja myös kiinnostus näytteilleasettajapaikkoja kohtaan on kasvanut valtavasti. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja sen järjestää Kierrätystehdas ry pääyhteistyökumppaninaan Kiinteistö Oy Kaapelitalo.

Kierrätystehtaalle kannattaa varata aikaa, sillä ohjelmaa on paljon. Omaa luovuuttaan pääsee toteuttamaan lukuisissa kierrätysaiheisissa työpajoissa, jotka sopivat sekä aikuisille että lapsille. Tapahtumassa myyvät tuotteitaan yli 50 Suomen ekodesign-alan edelläkävijäyritystä. Myytävät tuotteet ovat mm. kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaatteita, sisustustavaroita, koruja sekä luomutuotteita. Tuotteita pääsee ihailemaan myös muoti- ja työnäytöksissä. Aiempien vuosien tarjontaa täydennetään energian, kauneuden ja ravinnon osa-alueilla.

Suursuosion saavuttaneelle Ilmaistorille voi tuoda koko viikonlopun ajan käyttökelpoisia vaatteita, leluja, kirjoja ja kodintarvikkeita, ja ottaa mukaan mitä haluaa. Aikaisemmin Tavaratorin nimellä kulkenut Ilmaistori järjestetään yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n kanssa. Lisäksi pihalla on keräyspisteet sähkö- ja elektroniikkaromulle.

Tapahtuman viestintämateriaali on ensimmäistä kertaa tarjolla sekä suomeksi että englanniksi.

Kierrätystehdas 7.-8.5.2011
Avoinna la-su klo 10-17
Kaapelitehdas, Merikaapelihalli ja sisäpiha
Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki
Ovet M1-M4
Vapaa pääsy

Itse aion suunnata Helsinkiin tulloin, mikäli se vain suinkin on mahdollista. Alla muutamia kuvia aiemmilta Kierrätystehtailta.

Ei kommentteja: