maanantai 18. huhtikuuta 2011

Asua ja löytöjä

On muuten aikamoinen tuuli! Huhhuijaa. Hain äsken postin ja tuloksena oli kasa mainoksia ja suu täynnä hiekkaa. Että ei kovin kannattava reissu se.

Joka tapauksessa tässä olisi kuteet joissa hiipparoin sekä perjantaina että lauantai-iltana. Paita/mekko on vuodentakainen loisto-ostos H&M:ltä ja alla oleva musta mekko on ihan ok kunhan sen päällä on jotain ;)


Tarvitsisin uuden välikausitakin koska minulla on niitä vain yksi (!) ja sekin alkaa olla parhaat paivänsä nähnyt. Hyvä takki kuitenkin, H&M:ltä sekin ja kestänyt käytössä vuosia.


Oli pakko vähän sensuroida.. Ymmärrätte varmaan jos sanon että naamasta tuli mieleen lisko joka on juuri herännyt krapulassa sunnuntaiaamuna.....

Lauantaisella kirppiskeikalla ei suurilla ansioilla hurrattu, mutta harmia lievensi hieman uusi lisä lautapelikokoelmaan (3€! ja Carcassonnesta kyse) sekä nämä ihanat kupposet jotka ovat samaa sarjaa kuin jo kotoa löytyvät mukimuruset! Ja nämä uudet maksoivat vain euron!



Nyt lähden kyllä noutamaan kaffetta kaupasta. En ole juonut aamukahvia, koska jotkut pöljät eivät älynneet sitä eilisellä kauppareissulla ostaa. Vähemmästäkin tulle vihaiseksi.

Tai katsellaan sitä kauppaan lähtöä myöhemmin, siellähän tulee rakeita! Nice! :O

Ei kommentteja: