keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Vanhan naisen käsi

On tässä. Ja samalla näette kynsikalvot, mikäli kykenette kääntämään katseenne vanhasta kädestä kynsiin. Kalvothan tilasin jo aikoja sitten.


Ekakertalaiseksi ihan hyvin. Ei kyllä kannata aloittaa metallipintaisista kalvoista... En tainnut olla tarpeeksi huolellinen laittovaiheessa, kun kalvoja paineltiin kynnelle. Ne olivat kuitenkin ihan ok ja hyvää palautetta tuli kuitenkin ihan vierailtakin ihmisiltä :)


Laitoin kalvojen päälle päällyslakan, mutta se kuoriutui seuraavana päivänä pois!?! Se oli outoa, mutta kalvot pysyivät siltikin ihan hyvin. Voin kuitenkin sen verran sanoa että ne eivät pidä vesijumpasta... Joten nyt minulla on jo sinisiksi lakatut kynnet. Kalvojen pitäisi pysyä kaksikin viikkoa, jonka testaan seuraavilla, mustavalkoruudullisislla kalvoilla. Ei minusta kyllä kynsikalvojen suurkuluttajaa tule, koska tykkään vaihdella kynsien väriä usein ja lakkaukseen menee vähemmän aikaa kuin kalvojen laittoon. Kalvot ovat kuitenkin toisinaan oikein piristävä juttu. Jos on näpertelijätyyppiä, niin suosittelen ;)

Ei kommentteja: