tiistai 22. maaliskuuta 2011

Apina ja tähdet

Hello! Täällä ollaan. Olen selviytynyt minilomastani. Ja nimenomaan selviytynyt. Olimme siis viikonlopun Kainuussa anoppilassa, jonne saavuimme perjantai-iltana ja lauantaiaamuna sairastuin karmeaan vatsatautiin. Päivä meni sairastellessa ja kuumekin nousi korkeaksi. Sunnuntaina pääsin sentään käymään rippijuhlissa, jotka olivat kyläilymme pääsyy. Pystyin syömään vähän kiinteääkin ravintoa ja maanantaiaamuna olikin sitten kotiinlähdön aika. Oli kyllä mukava käydä, sairastelusta huolimatta, mutta toivon etten seuraavalla lomalla ole kipeänä. Hmph. 

Perjantaina pysähdyimme matkalla muutamaan otteeseen ja löysin jotain hauskaa. 



Ensin kiinnitin huomioni näiden vieressä oleviin cupcake-rasioihin (joiden sisältö olisi luultavasti ollut paremman makuista...), mutta enhän minä nyt apinaa hyllyyn jätä! Pastillit ovat siis banaanin makuisia ja kun ne on heitetty pois syöty, tulee rasiasta mainio purkkarasia. Kun rasian kaivaa laukusta, tulee hyvä mieli, believe me :)

Ylemmässä kuvassa näkyvät tähtimagneetit löysin viime viikolla kirppikseltä eurolla. Tykkään tähdistäkin kovasti ja nämä herättävät huomion myös väreillään.


Jääkaapin ovi on heti hauskemman näköinen! Vielä kun löytyisi apinamagneetteja...

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihana apinarasia, tahtoo myös!!! Mulla on purkat aina levällään kassin pohjalla, tarvitsen tuollaisen....

Linda kirjoitti...

Hitsi kun oisin tiennyt, olisin ostanut toisen sulle!