tiistai 15. maaliskuuta 2011

No nyt on!

Käytiin miehen kanssa sunnuntaishoppailuilla ja syömässä thairuokaa. Ostin vihdoin ihka ensimmäisen föönini ja se on hieno, uutuuttaan kiiltelevä Remington.


Testailin laitetta eilen ja se tuntui oikein mainiolta ja hyvältä hankinnalta. Pakettiin kuului myös kaksi erilevyistä suutinta sekä diffuusori.


Värjäsin siis eilen hiukset ja tänään kävin kampaajalla leikkauttamassa huonot pois. Huonoa oli paljon! Ja siltä se näyttikin. Pyysin myös suoristuksen luonnonkiharaan tukkaani, siitä tulee niin ihanan sileä.

ENNEN
Aamutukka on pahin. Ja aamunaama.
JÄLKEEN
No ei se naama paljoa siitä parane päivän mittaan :D
En tiennyt vielä kampaamoon astuessanikaan (sanahirviö), että leikkautanko otsiksen vai en. Mutta koska kampaajani oli niin mahtava ja tiesi mitä haluan, päätimme että otsatukka on paras vaihtoehto tähän hetkeen ja mukava piristys kevään odotukseen. Oh yeah! Kampaajat myös kehuivat tasaista väriäni. Onhan minulla kyllä monen vuoden kokemus moisesta :) On niiiin kiva tunne kun on uusi tukka! Nyt on vaan pidettävä mainiosta kampaajastani kiinni. Josko olisin vihdoin löytänyt hovikampaajani?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva tukka! Varsin siun näköinen senkin söpis. ;)

t. Katja

Linda kirjoitti...

Hih, kiitos <3

Unknown kirjoitti...

Ihan huippu!!

Unknown kirjoitti...

Toi tukka siis, föönistähän en tiedä ;)

Linda kirjoitti...

Kiitos! :D Toivotaan että föönikin on huippu, nyt se on ainakin mainio ;)