tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kuulumisia

Heip! Nyt on kuulkaa semmoinen työputki päällänsä etten ole ehtinyt täällä blogin puolella muuuta tehdä kuin vastata muutamiin kommentteihin. (Tarkoittaa muuten sitä että saa kommentoida enemmänkin. En pane pahakseni! ;) )

Eilen menin töihin alle tunnin varoitusajalla toiseen paikkaan kuin missä yleensä olen ja joka on siis kauempana. Kaivoin polkupyörän kirjaimellisesti hangen keskeltä ja lähdin hakemaan työvaatteitani. Tietenkin kaaduin (ei käynyt kovinkaan pahasti) mutta pääsin lopulta hieman myöhässä työpaikalle. Olohan oli todella fresh poljettuani hullua vauhtia pitkin autotietä ja silmät olivat loppupäivän arat ja vuotavat viiman takia. Oh joy, mikä päivä. Mutta selvisin:) Mitenkäs teillä on mennyt?

Lauantaina minulla oli sentään vapaapäivä ja siihen kuului näitä:

Ihan ite tein pullatkin.
Hirveen kiva että etualalla oleva pulla on epätarkka kun just sen pitäis olla tarkka. Haha.
Tehtiin myös kanatortilloja ja käytiin saunassa. Oli ihan huippu vapaapäivä! Mitäköhän muuten olen tehnyt kun minua on siunattu niin mahtavilla työkavereilla kummassakin työpaikassa? Tai tällä hetkellä itse asiassa kolmessa. Olenkohan miettinyt tätä samaa joskus aiemminkin täällä.. No, joka tapauksessa. Huippujuttu :)

Tuli tuo kanssaeläjä äsken töistä ja ojensi naistenpäivälahjaksi upouuden, mattamustan ja liskokuvioisen pyöräilykypärän. Se on niin COOL. On aika paljon sanottu pyöräilykypärästä, vai mitä? Pääsee heti huomenna käyttöön. Tähän loppuun vielä toivotus teille naikkoset! ;)

 
 Kuvat Google

Ei kommentteja: