tiistai 4. lokakuuta 2011

Teatteriin! Luvassa Katsastus!

Sen joka ei ole tutustunut Kuusankosken teatteriin, olisi hyvä tutustua. On meinaan aukko sivistyksessä! No heh, ei sentään, mutta tutustumisen arvoinen teatteri se on. Kyseinen paikka on minulle kuin toinen koti, olenhan pyörinyt ja harrastanut siellä jo noin kymmenen vuotta. Luulenpa että olisin hitusen toisenlainen tyyppi kuin nyt olen, jos en olisi aikoinaan lähtenyt mukaan teatteritoimintaan. Ainakin minulta puuttuisi mahtavia ja ihania ihmisiä ystävä- ja tuttavapiiristäni!

Pidin taukoa teatterista, tai siis näyttelemisestä tuon polveni takia. Tauko on tehnyt hyvää muutenkin ja nyt on taas huiman hienoa olla lavalla. Ensi-iltaan on 15.10 tulossa näytelmä nimeltä Katsastus, jossa olen mukana. Katsastus perustuu Joni Skiftesvikin novelliin ja siitä on tehty myös elokuva, jonka pääosassa näytteli Vesa Vierikko.

Tässä kuvia proggiksestamme.

Kuvannut Marja Seppälä.

Kuvissa esiintyvät Mallu ja Viltteri, Katsastuksen päähenkilöt sekä tietenkin ehkä tärkein, Hilman-auto. Tervetuloa katsomaan! Lippuja voi ostaa netistä täältä tai varata numerosta 040 196 2448. Lipunmyynti Kuusankoskitalon ala-aulassa on avoinna ma, ti, to, pe klo 11-16, ke klo 11-17 sekä tuntia ennen esityksen alkua. Ei sähköpostivarauksia. Tämänkin mainoksen teille tarjosi Suttunuttura :D

Ja huom! Kuusankosken teatterin sivuille pääsee myös tuosta sivupalkista. Sieltä löytyvät tarkemmat tiedot sijainnista jne. TEATTERIIN MARS!

1 kommentti:

Linda kirjoitti...

No niin on! Kandee tulla katsomaan. Joten tervetuloa!