maanantai 24. lokakuuta 2011

Kenkiä, kenkiä, kenkiä!

Ostin uudet kengät noin kuukausi takaperin ja tajusin etten ole esitellyt niitä täällä! Näin nämä ihanat H&M:n kuvastossa ja seuraavana päivänä marssin liikkeeseen ja sovituksen kautta kengät kainalossa kassalle. Rakkautta ensisilmäyksellä siis. 


Popot ovat mokkaa ja suihkuttelin ne ihan ensimmäiseksi suoja-aineella. Ovat muuten aivan ihanat jalassa vaikka en yleensä näin korkeita korkoja käytä. Platopohja on aika hyvä keksintö! Jos joku kiinnitti huomiota (no nyt ainakin hih) pinnan pölyisyyteen ja karvoihin, niin se johtuu siitä että tempaisin oikein kunnon suursiivouksen huushollissamme eilen ennen kuvan ottamista. Olen kätevä emäntä.

Bongasin Brandos.fi-sivustolta unelmasaappaat ja nyt taidan jatkaa huokailemista ja unelmointia. Suht korkea hinta vähän mietityttää... Ja haluan olla ainakin 95% varma että ostan kengät kun ne tilaan. Brandosilta kun tilaa niin kengät saa sovittaa kotona ja postikulut ovat ilmaiset, jos ei joku tiedä ko. sivustoa. Ja kuka voi vastustaa pallokuvioisia talvisaappaita? En minä ainakaan, varsinkin kun uudet talvisaappaat ovat etsinnässä. Niitä Ugg-kopiosämpyläsaappaita en enää käytä ikinä (ainakaan julkisilla paikoilla...)!

2 kommenttia:

Janika kirjoitti...

Ihnanat kenkät!! Kokeilen nyt sadatta kertaa laittaa kommenttia, kun tää heittelee mut aina vaan jonnekki muualle sivulle, höh! Mut juu, mitä suoja-ainetta käytit kenkiin? Meillä on ihan älyttömästi kaikkia erilaisia kenkien hoitojuttuja ja suoja-aineita, mut kun kukaan ei muista käyttää niitä tääl meillä :D Pitäisköhän joskus ihan ittenikin yllättää ja pidentää kenkien käyttöikää... :D

Linda kirjoitti...

Janika: Tosi hyvä että sait kommentin perille!! Kummallista tuo kommenttiongelma, täytyy tehdä asialle jotain...
Mutta tosiaan, mulla on sellaista ihan kenkäkaupasta ostettua Woly-merkkistä suihketta joka suojaa kosteudelta ja lialta. Kannattaa käyttää niitä aineita mitä sulta jo löytyy, niissähän on yleensä ainakin hyvät ohjeet. Pitkäikäisyyttä kengille!