tiistai 11. lokakuuta 2011

Home alone

Kun minut vähän yli viikko sitten julmasti hylättiin, olen tehnyt muutamia huomioita. Enpä kyllä ole paljon kotona ollut, mutta se pieni aika kun olen täällä hengannut, on käytetty tehokkaasti kaikkeen muuhun kuin esimerkiksi kotitöihin, muahaha. Mielestäni kotona yksin oleminen oikeuttaa seuraaviin asioihin ja toimintoihin ihan sataprosenttisesti:

-voit tehdä vuoallisen omenahyvettä, ostaa pullollisen vaniljakastiketta ja vetää koko setin yksin kahdessa päivässä parempiin suihin
-imurointia ei tarvitse ajatellakaan, vaikka pölypallot tunkisivatkin sohvan alta
-muitakaan siivoustoimenpiteitä ei tarvitse pohtia
-voit olla laittamatta ruokaa ja syödä epäterveellisesti noutoapetta (lue roskaruokaa) sekä eineksiä
-Sinkkuelämää, Glee ja malliohjelmat voivat vapaasti pyöriä tv-ruudulla ilman että tarvitsee miettiä niiden tallentamista. Myöskään äänitasoa ei tarvitse kontrolloida.
-jääkaappi voi kumista tyhjyyttään täysin vapaasti kaksi viikkoa. Meidän kaapissa on tällä hetkellä Oivariinia ja maitoa. Niillä pärjää.
-pyykkivuori voi kasvaa miten korkeaksi vaan. Alusvaatteiden puutteessa täytyy ehkä kuitenkin vähän pyykätä hmph...

Hitto, täällähän ollaan melkein hunningolla! En kyllä oikeasti ole tällainen enkä varsinkaan syö eineksiä mutta aina ei voi voittaa. Taidan myös ikävöidä sitä murustani aikalailla... Sitten kun Mikko tulee kotiin, voi taas palata normaalieloon. Ensi-iltakin on silloin ohitse! Nyt taidan kiirehtiä jälleen kerran seuraavaan missioon (mikä ei sisällä siivousta) ja toivottaa teille toivottavasti-ei-kiireistä tiistaita!

Ei kommentteja: