tiistai 28. kesäkuuta 2011

Omaperäisenä otsikkona: Juhannus 2011

Oliko teillä mukava juhannus? Minulla oli ja taisi olla myös niillä saakelin itikoilla jotka verelläni juhlivat. Aargh! Vihaan hyttysiä. Itseäni myös hieman halveksun koska en laittanut minkäänlaista hyttyskarkotetta vaikka minulla oli mekko päällä ja Offista puhuttiin moneen otteeseen. Noh, hölmö mikä hölmö, ehkä opin tästä jotain. Hölmöydestäni hyötyy myös apteekki koska hydrokortisonin ja Bepanthenin kulutus on tällä hetkellä kova. Huokaus.

Mutta sitten itse asiaan eli juhannukseen. Olimme vanhempieni luona enkä ole tainnut koskaan vielä viettää niin paljon aikaa lattianrajassa kuin nyt. Ja syy siihen ovat nämä kullanmurut. Saanko esitellä

Ihastuttavan suloiset kissaveljekset saapuivat vanhempieni luokse torstaina ja juhannusaattona vietimme sitten tietenkin kissanristiäisiä.

Uskotteko että kissanpentujen kuvaaminen on aika työlästä? Muistikortilta löytyy lukuisia epätarkkoja kissakuvia. Hih.

Iida on Lady of the House ja oli tietenkin syvästi järkyttynyt kun pikkukissat "tunkeutuivat" sen valtakuntana pitämään taloon. Luulisi rouvan kuitenkin sopeutuvan tilanteeseen, jos ei nyt, niin ainakin joskus sitten. 

Kissojen ihailun lisäksi söimme loistavaa ruokaa, pelasimme mölkkyä (jossa olen vaan niiiin huono!), saunoimme ja uimme uima-altaassa. Kai uima-altaassa uiminenkin lasketaan talviturkin heittämiseksi? Jos ei niin kaikki oli turhaa, vesi oli ihan h*****in kylmää! :)


Illalla poltimme kokkoa.


Ihan mahtava juhannus! Ensi vuonna olisi mukavaa lähteä jonnekin mökille juhannukseksi vaikka tämä kyllä tuntuikin sellaiselta :)

Noniin, nyt menen särpimään teetä ja kyttäämään jälleen kerran Supernaturalia. Tulossa on muuten ruokaohjeita sekä kirjavinkkejä, olen lukenut muutaman oikein oivallisen opuksen viime aikoina! Hyvät yöt murmelssonit!

Ei kommentteja: