maanantai 6. kesäkuuta 2011

Ongelmia vaatekaapissa

Avasin viime torstaina vaatekaappini oven valitakseni sieltä jonkin juhlavan vaatekappaleen, mutta eteeni tulikin vain pienoinen ongelma. Siellä hemmetin kaapissa ei ollut mitään juhlavaa! Laitoin siis serkkuni valmistujaisiin (ONNEA Tanjalle vielä kerran!) ihan perusrytkyt joita voisin käyttää joka päivä. Tilannetta helpottivat sentään ihanaiset Devil`s Desire-popot ja kiiltävä kynsilakka. Niin, ne ihanat mustavalkoiset Irregular Choicen korkkarini ovat tuon nimiset, otin asiasta vihdoin selvää :)

Minulla on siis ongelma. Tylsä ja epäkäytännöllinen vaatekaappi. Viime aikoina olen karsinut vaatevarastoani rankalla kädellä ja nyt on aika hankkia uusia! 

Tarvitsen
-kokonaan uuden perustoppikokoelman. Ne muutamat, jotka minulla vielä on, ovat kulahtaneita ja virttyneitä, eikä niitä todellakaan kehtaa pitää muutoin kuin muiden paitojen alla. Ja nyt kesällä varsinkaan sellainen ei ole tarpeen.
-uusia mekkoja. Sekä juhlavia että ihan perusmekkoja. Mielellään ei ihan täysmustaa. Väri olis siis kiva. 
-pari uutta hametta. Suren edelleen mustan lempihameeni kohtaloa. Toista yhtä monikäyttöistä ja kivaa hametta en tule löytämään, mutta voin yrittää. Jos muistatte ne Ellokselta tilaamani hameet, niin niistä ei ollut kyllä mihinkään. Se musta on jo kirppiskasassa. Sininen valkopilkullinen saa vielä yrittää.
-uusia alusvaatteita. Syökö se ahne pesukone pikkareitakin sukkien lisäksi? Kun mikään ei riitä, hmph.
-uudet farkut. Niiden etsintä siirretään syksyyn, kesällä pidetään vaan sortseja, mekkoja ja hameita :) Töissä pidän mustia housuja joita omistan sentään kahdet. Toisen housuparin taidan pian kylläkin korvata uudella, ovat nekin sen verran käytetyt...
-farkkusortsit. Ne ovatkin pian postissa tulossa, toivotaan että ovat sopivat!

Vaikka listassa lukeekin joka kohdassa "uudet", se ei tarkoita sitä että kaikkien vaatteiden pitäisi olla ihan uusia, aion pitää silmäni auki myös kirppiksillä tietenkin. Kierrätys kunniaan! Ainiin, listasta uupuu uudet kesäsandaalit. Ne saan (jos on onni myötä) ensi viikolla kun huristelen Tampereelle rakkaan Heinin luokse kyläilemään. Kenkien metsästys on ollut jo jonkin aikaa päällä. 

Tähän merkintään liikenee myös yksi kuva. En ollut tajunnut, että täydellisen sävyinen punainen kynsilakka lymyää omassa laatikossani! Sävyn näettekin jo tuossa aiemmassa postauksessa, mutta tässä sormien kynnetkin lakattuina :)


Kyseinen merkki ei ole mikään suosikkini mutta ostin lakan joskus ihan vaan siksi kun se oli niin mahtavan punainen. Vihdoin pääsin kokeilemaankin sitä.

Hyvää viikonalkua ja arvontaanhan ehtii vielä osallistua! Huomiseen asti on aikaa!

2 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Minunki kirppiskassit pursuaa jo yli, pitäis katsoa kavereiden kanssa sopiva viikonloppu jotta pääsisimme myymään ylimääräisiä rytkyjämme niitä enemmän tarvitseville! Oon ollut nyt tosi rankkakätinen mutta niin pitää ollakin!

Mullakin oli olevinaan hirveen monta hyvää ja kivaa toppia mutta ne kaikki on ihan kauheita...Huokaus.

Voi, mä oon ihan nappifani (se ei kyllä näy mitenkään) niin voiskin alkaa vähän tuunailemaan. Jos tuolta kaapista löytyy tosiaan vielä sellasia vaatekappaleita jotka on ihan ok, mutta kaipais jotain... Mä tykkään pitsistä jossain määrin mutta rajansa kaikella ;) Ja värillisiä asusteita löytyy onneksi. Kiitos luovuudestasi! Hih!

tia.sarpola kirjoitti...

Kiitos Pallokala!! Loistava tuunausvinkki :) Mun vaatekaappi on täynnä mustaa joten taidan tuunata vaatteita hieman napeilla :)