torstai 23. kesäkuuta 2011

Road trip

Tänään on ollut mahtava päivä huolimatta siitä että aurinko on piilotellut jossain pilvien takana (jotka muuten ovat olleet huikean hienoja viime päivinä!). Ajoimme Mikon kanssa Loviisan seudulle lapsuuteni maisemiin. Isäni asui Loviisassa ollessani muksu ja halusin käydä katselemassa tuttuja paikkoja. Ensin ajoimme Valkoon joka sijaitsee aivan Loviisan tuntumassa. Siellä kohteena oli punainen silta, joka on palannut mieleeni aina tasaisin väliajoin. Emme olisi sitä kyllä löytäneet, ellen olisi kysynyt tietä ("Onko täällä missään siltaa, joka johtaa jonnekin saareen?"). Aina kannattaa kysyä, kuulkaas. 


Silta ei kylläkään ollut punainen enää lukuun ottamatta alarakenteita, mutta oikea se oli! Vesi oli todella alhaalla mutta mieleni korkealla. Ihan huippujuttu. Miten silta voi saada ihmisen näin onnelliseen mielentilaan? (Eräs ystäväiseni voinee vastata tähän. Tai ainakin hymähtää ;) )

Sitten ajoimme Loviisaan kaffelle. Hengasimme vierassataman liepeillä ja torilla. Leikin turistia kamerani kanssa. Alan jo pikkuhiljaa päästä yli siitä häiritsevästä tunteesta, joka minut valtaa aina kuvatessani yleisillä paikoilla ja ollessani itse kuvauksen kohteena. Hmm.. Hyvähyvä :)

Löysin muuten Tampereelta vihdoin uuden lompakon viime viikonloppuna. Se on ihana. Ja ORANSSI. Se on aika aikuislompakko, mutta väri pelastaa vähän tilannetta ;)


 Linda Luontokuvaaja iskee jälleen...



Tulipas kuvia mutta kun olen niin fiiliksissä! Ja näitä minun itse ottamia kuviahan taisi joku hassu toivoakin.. Hih.

Mitäpäs suunnitelmia teillä on juhannukseksi? Tosin eihän silloin tarvitse olla yhtään mitään suunnitelmia. Minä ainakin nautin suuresti kolmesta vapaapäivästäni ja ne juhannussuunnitelmat ovat vain mukavaakin mukavampi lisä. Tiedossa on grillausta (vaikka sataisi!) ja hyvää ruokaa, mölkkyä (vaikka sataisi!), kivaa seuraa  sekä saunomista ja uima-altaassa pulikointia (toivottavasti sataa, koska uiminen sateella on parasta!). Pitäkää huolta toisistanne ja mukavaa (juhannusta) viikonloppua! ♥

1 kommentti:

Linda kirjoitti...

Joo, sateen ropina kattoon on aivan ihana ääni! Säätilaan kun ei voi vaikuttaa niin siitä pitää ottaa vaan kaikki irti, on se minkälainen tahansa. Asennekysymys tämäkin! Hyvää ja hauskaa juhannusta, terveisiä sille miehelle kenen kanssa asut ;)