lauantai 20. elokuuta 2011

Nyt riitti!

Olen veltto. Laiska. Saamaton ja ärtyisä. Olo on huono ja jotain puuttuu. Mitä se voisi olla...?

No just se, liikunta ja hikirääkki. Ihana tunne kuntoilun jälkeen. Sitä kaipaan. Olen ilmeisesti uskotellut itselleni että jäätelöä syömällä pysyy hoikkana ja pesis kerran viikossa silloin tällöin on kunnollista liikuntaa. Myöskin irtokarkkien natustelu on tooosi hoikistavaa, samaten pihvit ja ranskalaiset kiinteyttävät. Juu-u. 

Laiskuuteni ja itseni huijaaminen ei tee hyvää keskivartalolleni (=ongelma-alueeni). Mutta nyt saa riittää! Kävin aamupäivällä kunnon pyörälenkillä ja ai että oli hienoa! Huomasin vaan että olen ihan rapakuntoinen. Miten olen antanut asioiden mennä tähän jamaan?! Samaa voisin kysyä tukastani, krhm... No nyt on myös kymppikortti hankittu (ja kampaaja varattu). Eihän sitä mitään jaksa jos ei pidä itsestään huolta! Minulle liikunta on kaikista eniten juuri mielenkohottaja, ei niinkään painonalentaja (heh), vaikkakin kiinteä haluan olla ja painoindeksitaulukon hyvällä puolella. Vaakaa meillä ei ole, vaan luotan enemmän siihen mitä mittanauha ja housujen nappi sanovat.

Koko kesässä en ole kirjoittanut blogiin mitään liikunta-aiheista koska ei ole ollut mitään mistä kirjoittaa. Olisiko kiinnostusta lukea esimerkiksi liikuntapäiväkirjaa? Ideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan!

Check this: CLICK!

3 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Pian nähdään! Lähe mun kanssa gymstickiin tai muuhun vastaavaan sitte! Nyt sohvalta vaan ylös <3

Lillukka80 kirjoitti...

Mullakin on kauhea masis kun en ole päässyt liikkumaan tämän vuoden puolella oikeastaan ollenkaan (perhanan taloprojekti) ja olenkin suosiolla jättänyt kaikki harrastukset sen (perhanan taloprojektin) takia ainakin siihen asti kunnes talo on valmis. Jos sinua kiinnostaisi aloittaa vaikka juoksuharrastus (sitten ehkä ensi kesänä) niin meikäläinen olis niiiiiiiiiiin innokas juoksukaveri:)!!

Linda kirjoitti...

En nyt jaksa kirjautua :) No mutta aattelepa sitte kun talo on valmis, ihan mahtava tunne varmasti. Juoksemiseen taidan todellakin tarvita kaverin, yritin sitä aloittaa viime keväänä, eikä siitä mitään tullut ;) Joten kiitos, alotetaan sitten kun voidaan!