maanantai 8. elokuuta 2011

Häät x2

Viikonloppuvapaat kuluivat häiden merkeissä. Ja ihanien sellaisten! Jos jotain huonoa haluaa väkisin keksiä, niin hitusen harmitti se etten päässyt näkemään toista vihkimistä. Enkä päässyt sieppaamaan sitä hääkimppua kummissakaan häissä. Heh. Lauantaina olivat siis sekä koulukaverini että työkaverini häät. Kuvamateriaalia toisista häistä ei ole ollenkaan, mutta jotakin sentään voin täällä julkaista :)

Minulla oli päällä Vilan musta mekko, joka pääsi nyt ekaa kertaa käyttöön. Olen pahoillani alemman kuvan tärähtäneisyydestä ja kökköydestä, otin sen tänään aamulla pikaisesti ennen töihin lähtöä mutta siinä näkyy jonkinlainen kokonaisuus. Lauantainahan en tietenkään älynnyt pyytää ketään kuvaamaan itseäni. Siis asua ;)



Kerrankin en saanut aikaan tukkakriisiä vaan kiharat syntyivät suuremmitta kiroilutta (aika) uudella kihartimellani. Alan myös pikkuhiljaa tajuta että tätä tukkaa on PALJON. Illan suussa tosin saattoi hymyilyttää pienoinen Monica-efekti koska satoi ja ilma oli kostea. Lovely. Alla olevassa kuvassa tukka on siis vielä ihan kivasti :)

Look! It`s a frog lady! And weird fog around her!

Morsiamet olivat kauniita ja sulhaset komeita, ruoka oli hyvää ja seura mainiota. Olin tippa linssissä pitkin päivää. Toisen morsiamen kengät muuten aiheuttivat pientä huokailua...


Haaveilen omista Parikoista. ♥

ONNEA vielä ihan hirmuisen paljon kummallekin tuoreelle avioparille. Olette ihania ja juhlat olivat ihanat. Kiitos! ♥♥♥

Ei kommentteja: