torstai 25. elokuuta 2011

It`s not shopping, it`s retail therapy!

Olin nelisen päivää Helsingissä ihanien ystävien luona ja tällä kertaa Helsinki kohteli minua hyvin, toisin kuin pääsiäisenä. En vaan silti saa oikein otetta pääkaupungistamme. Siellä on kiva käydä, mutta kiva on myös palata sieltä kotiin. Enkä haluaisi asua siellä. 

Löysin muutaman kivan jutun ja shoppausvietti on taas tyydytetty hetkeksi (josta tulikin mieleen, että täytyy käydä hakemassa H&M:n paketti postista, kröhöm...). Kävimme myös Ikeassa lihapullien merkeissä ja ostin mm. ompelulankaa (hurjan suuret Ikea-ostokset!). Jospa sitä saisi aikaan jotain kivaa ompelusjuttua.

Ostimme Kaakaopuusta ihania konvehteja, namm...



Kicksistä löysin Dependin kynsilakanpoistoainetta, jota minulle suositeltiin joskus. Samalla käsiini löysi tiensä kirkkaanpunainen lakka.


Halusin löytää myös uuden sormuksen, mielessä tosin oli aivan toisenlainen ja yksinkertaisempi kuin minkä sitten ostin. Ihastuin tähän niin kovasti! Sormus on Bijou Brigittestä.


Samaisesta puodista ostin myös kaksi hiuspantaa. Siniraidallinen on erään rouva Mäkelän inspiroima ;) Ja raitarakkaus sen kuin syvenee..


Sokerina pohjalla ovat ihanat, ihanat, ihanat punaiset Hait! Olen haaveillut Hai-kumppareista vaikka kuinka kauan, mutta koska en ole ollut varma väristä, en ole ostanut niitä. Ostin yhtä kokoa isommat niin mahtuu sitten villasukkakin koipeen.


Olipa kyllä kiva reissu. Ja loistavaa ruokaa! Kiitos asianomaisille! ♥

Ei kommentteja: