torstai 11. elokuuta 2011

Maakuntamatkailua

Kävin eilen Kimolassa Tupajumissa, jonka kirppispuolesta kirjoitinkin joskus aiemmin. Löytöjä en tehnyt mutta paikka oli käymisen arvoinen. Jos haluaa löytää vanhoja huonekaluja ja antiikkiesineitä, Tupajumi on siihen oivallinen paikka. Kirppis oli pieni pettymys. Kirjoja ja vanhoja vaatteita oli runsaasti mutta kirppis ei ollut kovinkaan kummoinen. Nettisivulle pääset tästä.

Ihana!
Tämäntyyppisen mahalipaston huolisin milloin tahansa! Ehkä vähän vähemmän koristuksia...
Antiikkiakka... :)
Kimolasta lähdin ajelemaan eteenpäin ja löysin itseni Kausalasta. Siellä kävin piiiiiitkästä aikaa Benjamin Maatilatorilla, josta ostin talkkunaa ja ruususuolaa. Olisin halunnut ostaa tuoretta lihaa ja kalaa, mutta olin vielä menossa hoitamaan asioita, niin en sitten voinut. Taatusti kuitenkin menemme Mikon kanssa maatilatorille pian ostoksille!

Kausalasta bongasin kirppiksen, mutta se ei ollut auki. Kävin vielä Kuusaan kirppikselläkin, josta itseasiassa jotain ostinkin... Siihen palaan seuraavassa postauksessa!

1 kommentti:

Linda kirjoitti...

Pallokala: Eikö ookin! 250 euron hinta esti minua ostamasta sen... Mutta sitten kun sulla on loma niin pyhitetään ainakin yksi päivä vaan kirppiksille!´Ja arpajaispalkintohan sinua sitten odottaa täällä... :)