perjantai 8. helmikuuta 2013

Raitisilmalauantai kuvina

Piti tehdä tämä postaus jo aiemmin, mutta Blogger ei juurikaan innosta tekemään juuri nyt mitään bloggaamiseen liittyvää, murr!! Yritetään nyt kuitenkin, ajatuksena oli tehdä viime lauantaista kuvamerkintä, jännää on! Antakaapa sitten palautetta että kiinnostaako tällainen vaiko ei :)


Hups! Unet vähän venähti. Tarkoitus oli herätä aikaisemmin, mutta olen niin toivottoman aamu-uninen että vaikeaa on. Mutta hyvin nukutti! :D



Oho, onpas huono kuva. Never mind, meillä on wc:n peilihyllyllä kortti, jonka ostin joskus jostain kirjakaupasta. Koira, pilkkuja ja rohkaiseva teksti, mitä muutakaan vessakäynnillään tarvitsee? Eikun......... Haha. Mut hei, kaikki menee ihan hyvin, muista se.



Sitten "aamu"palaa. Teen usein aamusmoothien, johon tulee mustikoita, banaania, kaurahiutaleita, maitoa, hunajaa ja jotakin superfoodjauhetta, tässä tapauksessa chlorellaleväjauhetta. Laitan yleensä myös macaa, mutta se on päässyt loppumaan. Pitää käydä pian Punnitse&Säästä-puodissa, olen niin onnellinen että se tuli meille Kouvolaankin! Tässä smoothiessa oli banaanin sijasta mansikoita, koska unohdin ostaa banaaneja. Kahvia juon vasta päivällä ja ruisleivät syös usein pelkän Oivariinin kanssa, kuten kuvasta näkyy. Aamupalalla on hyvä lukea lehtiä joita ei ole vielä ehtinyt muuta kuin selailemaan.


Minulla oli siis vapaapäivä joten aamu/keskipäivään kuului yleistä hengaamista kotosalla. Kahvia lempimukista ja kirja, jota on vaan pakko lukea aina kun pystyy. Onneksi sain tuon Universumien Tomu-trilogian luettua niin ehdin tekemään muutakin kuin lukemaan, heh. Maaginen kaukoputki on siis trilogian viimeinen osa. Suosittelen, vaikka trilogia onkin hiton haikea ja surullinenkin loppupeleissä. Tai sit oon vaan hirmuisen herkkä.


No, stten olikin aika pukea ulkoiluvaatteet päälle ja lähteä kohti pesulaa urhealla pikku Fiatillani. (Ja ei, minulla ei ole tapana varustautua ulkoiluvaatteilla käydessäni pesulassa tai muilla asioilla :D) Joku punapää oli edellisenä viikonloppuna kaatanut isolle olohuoneen matolle punaviiniä SEKÄ Baileysia, joten pesulakeikkahan siitä sitten seurasi. Hauskaahan tässä oli se että kyseinen matto oli juuri pari kuukautta takaperin käynyt pesulassa samaisen vahingon takia. Silloin en ollut kyllä itse syyllinen :)



Noniin, pesulasta päästyäni suuntasin kohti luistinrataa, siksi siis ulkoiluvaatteet. Oli se kyllä jäätävää shittiä aluksi, luistelu siis, mutta alkoi se sitten sujua, ehkä. Pitänee mennä ehkä uudestaan ja rannesuojien kanssa, hmm... Meidän Ässä-paralle kävi vähän huonosti, mutta kyllä se siitä! Se on sellainen tsemppimimmi, ettei toista! Nii!

Luistimien aiheuttaman jalkakivun hälvettyä suuntasin ruokakauppaan ja kyllä sieltä tuli vähän muutakin ostettua kuin noita terveellisyysasioita jotka tuossa päällimmäisenä kuikkivat. 



Illalla oli siis pesisporukkamme pikkujoulut ja pitihän sitä muutama olut ostaa. Mutta vain muutama koska sunnuntaina oli tietenkin mentävä derbytreeneihin! Ja minähän en krapulassa voi treenata, yök... Mutta niin, voin kuulkaa kertoa että mäenlaskua ei voita mikään ja että kun jätesäkin pukee päälleen mekoksi niin mäkeä pääsee alas aika lujaa. Jos on herkkäpeppuinen niin suosittelen pulkkaa tai liukuria, mutta minulla on roller derbyn koulima äässi, mitkään töyssyt tai muut eivät tunnu missään! :) 


Puolentoista tunnin pulkkailun jälkeen menimme meille ja paistoin pikapikapizzoja (niistä lisää myöhemmin). Menetin myös hermoni Aliaksessa. Kyllä, luitte oikein. Lautapelit ovat ihan huippujuttu, mutta pelaan tulevaisuudessa vain sellaisten henkilöiden kanssa jotka eivät ole kännissä. Ainakaan paljoa, vähän saa olla ;) Eli pelaaminen on sijoitettava alkuiltaan, pitää muistaa tämä jatkossa.


Nukkumaan menin oikeasti vasta tuntia myöhemmin, hups. Luin yllättäen sitä kirjaa. "Ihan muutama sivu vaan..."

Raitis ilma teki kyllä hyvää! Tajusin etten ollut ennen tätä lauantaita käynyt aikoihin ulkoilemassa. Nyt kun minulla on hyvät talvikengätkin (niistäkin lisää myöhemmin), niin on kiva käydä siellä ulkona vaikkapa lenkillä. 

Että tämmöstä. Olipa kiva tehdä tällainen postaus, toivottavasti sitä on myös kiva lukea! Nyt suuntaan hierojan käsiteltäväksi, tätä on odotettukin! Ihan liian pitkä aika viime hieronnasta. Heipat!

5 kommenttia:

Smagardi kirjoitti...

Tää oli kiva! Tee uudestaankin. :)

Salla kirjoitti...

Joo! Lisää!

Terhi kirjoitti...

Ihana, suora ja henkilökohtainen.
Olo on epävarma ja
toinen kuvista sai pysähtymään.
Kaikki on oikeasti hyvin, älä
siis murehdi.

Linda kirjoitti...

Suvi: Kiitti! Ja kiva! Teen! :)

Dee: Kiitos, selvä pyy! :)

Terhi: Näin on, ei saa liikoja murehtia. Siellä vessan hyllyllä tai seinällä toi kortti on aika hitsin hyvä kun sen sitten oikeasti näkee aina :)

Kiitos palautteesta <3

Linda kirjoitti...

Pallokala: Niin joo, niin kantsiikin! Hyvä kun sanoit, salaattia seuraavaksi sekaan.