tiistai 29. tammikuuta 2013

Viilipytty punapää

Meidän mahtijoukkueella oli THE GAALA eli LerssiGaala viime perjantaina ja siellä syötiin meidän Anun eli Tankin (ja muutaman pikku apulaisen) tekemiä hurjan hyviä rullia ja palkittiin tyyppejä, näin pähkinänkuoressa kerrottuna. Itsehän olin liikenteessä autolla koska lauantai oli työpäivä mutta eipä tuo menoa haitannut :) Hauskaa oli ja tippakin linssiin tupsahti pariin otteeseen. 

Palkintoluokkia oli mm. Ref of the year, Miss KRnR, Mister KRnR, MVP, Best Jammer, Pelätyin hittaaja jne. Minäkin olin hienoja palkintopystejä askartelemassa eräänä keskiviikkoiltana ja hitto niistä tuli hienoja.

Kuvan otti Riina.


Arvatkaa minkä palkinnon voitin?


Jep, Vuoden punapää JA Viilipytty. JA Supertsemppilerssi-palkinnon myös jonka jaoin kolmen muun kanssa. Oli niin hienoa, KIITOS! Kuvassa en omista neljää kättä vaan meidän ihana Tepa avustaa minua :D Pystit ovat olohuoneen kirjahyllyssä ja fiilistelen aina ohimennessä. Hehe. Palkinnot jaettiin siis äänten perusteella ja varsinkin punapääpalkinnolla olisi ollut monta muutakin mainiota saajaa. 

Loppuun vielä hyvä vinkki. Ei kannata kokeilla ekaa kertaa esim. lämpörullia juhlapäivän aamuna, siitä ei tule hittojakaan. Juhlakampaukseni oli visioitu ja kaikkea mutta oli pakko tyytyä siihen mitä sain aikaan. Oli se ihan ok. Eikä sillä ollut oikeasti mitään väliä, pääasia olivat mahtityypit, hyvä ruoka ja tunnelma. 

Terveisin Linda Lemonator joka ei koskaan suutu ;)

1 kommentti:

Linda kirjoitti...

Joo, tökaveri kun kuuli Viilipytty-palkinnosta, sanoi vaan: SINÄ? Mut työt on eri asia, siellä on välillä niin typeriä ihmisiä että ei vaan voi pysyä viilipyttynä ;) Heh. Palkinto on kunniapaikalla olkkarissa :D Ainakin toistaiseksi.