torstai 10. tammikuuta 2013

Uusi kirppis

Ajattelin tässä pakastimen sulattamisen ja pienen nojatuolin verhoiluprojektin (vapaapäivät rules ja silleen) lomassa vähän blogata ja kirjoittaa asiasta joka on jäänyt ihan unholaan. Me olemme nimittäin saaneet tänne Valkealaankin oman kirpputorin.



Ylläolevat kuvat Sisätorin Facebook-sivulta. Sisätori avasi ovensa joskus viime vuoden loppupuolella, sen tarkemmin en tiedä, mutta itse olin myymässä marraskuussa eräänä sunnuntaina. Kirppis on siis lauantaisin ja sunnuntaisin auki ja paikkoja ei tarvitse etukäteen varata. Myyntipaikkoja kyllä riittää koska kirppis on vanhan Spar-kaupan tiloissa ja lääniä riittää. Paikkamaksu on 12 euroa/päivä ja 20 euroa/viikonloppu.




Olin siis ystäväni Sirkun kanssa myymässä ja pöydät ovat sen verran isoja että kaksi mahtuu yhdelle paikalle oikein hyvin, riippuen toki tavaran määrästä. Mainoksessa on jostain syystä väärä kellonaika, paikka pitää olla tyhjennettynä klo 14. Toivottavasti myös nuoremmat löytävät tiensä Sisätorille, viimeksi oli vanhempia ihmisiä ja jonkin verran perheitä. Tosin paikka on niin iso että suurempikin ihmisjoukko näyttää pienemmältä kuin onkaan. Ainiin, Sisätorilla palvelee myös kahvila!

Että näin, tervemenoa kirppistelemään! Voisinkin tehdä päivitetyn kirppislistauksen joku päivä, vanha sellainenhan löytyy täältä. Nyt tämä mimmi lähtee kaffen keittoon ja nojatuolin kimppuun.

2 kommenttia:

Smagardi kirjoitti...

Oho, siistiä! Jo oli aikakin, että Valkealakin sai jonkinlaista kirppistoimintaan aikaiseksi ja että Sparin tilat tuli hyötykäyttöön. :)

Linda kirjoitti...

No sanopa muuta! Nyt kun siellä vielä kävis ostajiakin :)