maanantai 2. huhtikuuta 2012

BodyPumpia ja keväistä kuntoilupyrähdystä

Tämän postauksen piti kyllä ihan vallan torstai-iltana putkahtaa tänne mutta ihana Blogger ei sitä sitten tehnytkään. Joten tässäpä tämä hieman muokattuna tosin. :)

Kävin toissasunnuntaina BodyPumpissa (senhän saattoivat nokkelimmat jo otsikosta oivaltaa!) ja kyllä tykkäsin! Jännitti kauheasti mennä ko. tunnille, en tiedä miksi, mutta onneksi olin ystäväni Riikan ohjeistettavana. Yksin olisin saattanut olla aika hukassa, tunnin alussa kun haalitaan paljon välineitä ja siinä sivussa pitäisi vielä olla päätymättä sinne eturiviin. Eturiviin joutuminen jumpassa on jotenkin häiritsevää vaikka kukaan tuskin kyylää muiden suoritusta ainakaan kovin paljoa. Ja jos kyylää niin sehän on omasta suorituksesta pois ja rahan hukkaan heittämistä. Nii. En ollut kuitenkaan yhtään henkisesti valmistautunut tunnin lopussa olevaan rääkkiin. Punnerruksia ja vatsoja tehtiin vielä ihan pirusti ilman tankoa. Luulin tosiaan että koko tunti olisi pelkkää tangon ja painojen kanssa heilumista mutta hyvähän se vaan oli se loppurääkkäys. Kyllä tuntui varsinkin parin päivän päästä, toinen päivä on minulla ainakin se pahin lihaskivun suhteen.


Keskiviikkona käytiin Mikon kanssa salilla enkä olisi sinne totta puhuen mennyt ilman Mikkoa. Tarkoitan sitä ettei oikein napannut ajatus, mutta kun toinen on lähdössä niin kyllä silloin itsekin on pakko lähteä. Ja hyvältä tuntui! Se lähteminen on välillä vaan niin vaikeaa. Tarkoitus olisi käydä kaksi kertaa viikossa salilla. Näin keväisin muuten iskee aina sellainen kuntoiluinto, onko tuttua? Tällä kertaa minä aion kuitenkin pitää sitä intoa yllä ja varsinkin kesällä skarpata asian suhteen. Asiaan on vaikuttanut mikäs muukaan kuin derby, haluan olla hyvässä kunnossa jo senkin suhteen. Haluan hyväksi pelaajaksi! Toinen syy on oma hyvä olo. Kun liikkuu paljon, on olo henkisestikin hoikka. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta totta se on :) Ainakin minun kohdallani.

Aion aloittaa myös juoksun. Kuivempia kelejä odotellaan siis muutenkin kuin korkkareiden takia :) Viime vuonna yritin aloittaa juoksua mutta ei siitä mitään tullut. Vihasin sitä! Nyt kuitenkin päätimme ystäväni kanssa aloittaa tuon hullun pinkomisen yhdessä. Tähänkin tarvitsen siis jonkun seuraksi. Helpompaa kaverin kanssa! Saatan jopa tykätä juoksemisesta kun pääsen sen alun vihavaiheen yli ja jaksan juosta kävelemättä pidemmän matkan.... Sen näkee sitten. Uudet kengät täytyy ostaa tätäkin varten, voi harmi :D
Kuva täältä

Ei kommentteja: