maanantai 22. huhtikuuta 2013

Hyräilyä, koirankakkaa ja kirppistelya

Moikka. Olen nyt yrittanyt eilisesta saakka saada kuvia tabletin kautta Bloggeriin mutta menetin hermoni ja tulin tanne meidan hostellin koneelle jossa siis ei tietenkaan ole aata ja oota pilkuilla ;) Mutta nyt saadaan jatkettua tata matkapaivakirjaa, jee! On jo tapahtunut niin paljon kaikkea etten kylla viitsi kaikkea alkaa purkamaan mutta tassa nyt hieman kirppisasiaa. Ettehan tekaan jaksa lukea mitaan kilometripostausta!

Eilen lauantaina oltiin siis Brooklynissa kirppiksellä eli flea marketissa. Ajeltiin metrolla Brooklyn Bridgelle ja kaveltiin yli. Se oli hienoa! Taalla sillat ovat jotenkin erikoisen mahtavia ja kauniita. Olen nakojaan jotenkin into the maps and bridges :D Voisin tutkia karttoja vaikka kuinka kauan, kaipa minusta on hauskaa olla tietoinen olinpaikasta ja siita mita ymparilla on. 





Bongasin suomenkielisen tekstin tottakai. Kirjoitan "kuvatekstit" nain koska ihastuttava ja yhteistyohaluinen Blogger ei halua julkaista kuvatekstejani kuvien alla, jossa niiden paikka luonnollisesti olisi. Alimmassa kuvassa matkaseuralaiseni Linne and the ladies in pink. Hehe. Sillan yli paastyamme hyppasimme metroon ja menimme Fort Greenen alueelle jossa kirppis oli. Emme ensin meinanneet loytaa paikkaa mutta menimme puistoon nettiyhteyden aarelle ja saimme tietaa etta olimme ihan lahella kirppista. Taalla melkein joka puistossa on muuten wifi.





Olen niin tyytyvainen etta otin jarkkarini mukaan, olin aikeissa jattaa sen kotiin! Vaalenapunaisen norsun olisin voinut vieda kotiin mutta sen rahtaaminen toiselle mantereelle saattaisi hieman maksaa... ;) Flea market oli todella mainio kokemus. Myynnissa oli vahan kaikkea vintagevaatteista huonekaluihin ja koruihin. Ruokakojuissa riitti valinnanvaraa ja soimme lounaaksi mahtavat juustoleivat ja vaniljapirtelot. Parhaimman makuinen pirtelo ikina. Namnam.



Kirppiksella kaytyamme alkoi vasyttaa ihan sikana ja lahdimme kohti Manhattania. Tanaan ollaan vaan hengattu ja kayty kolmannen kerran Disney Storessa Times Squarella. Lelu- ja kirjakaupat seka Disney Store ovat kylla nostattaneet hymyt huulille kerran jos toisenkin. Ai etta. Ainiin, otsikkoon viitaten, taalla on tosi siistia ja joka kulmassa on roskis mutta kylla sita koirankakkaa vaan jotenkin aina osuu kenkani tielle. Ihanaa. Onneksi sain sen hyvin pois. New Yorkia voisi sanoa hyrailevaksi tai laulavaksi kaupungiksi. Joka toinen vastaantulija hyrailee jotain. Se on hauskaa. Myyjat ovat myos paljon rennompia taalla. Suomessa minua katsottaisiin varmaan kieroon jos alkaisin tanssahdella ja hyrailla toissa. Mutta olisihan se kivaa :D

Alla viela muutama random kuva.



Tiffanylta ei ostettu mitaan, ihailtiin vain upeita nayteikkunoita mutta Victoria's Secretissa kaytiin ihan shoppaamassa. Huomenna mennaan varmaan Guggenheimiin ja jonottamaan halpoja lippuja Spiderman musikaaliin. Jatkan sitten juttua jos vaan kone on vapaana taalla.

Loppukevennyksena viela patenttiratkaisu. Pikkuinen adapteri ei jaksa pidella johtoja seinassa joten... 






Ei kommentteja: