sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Sulkapalloa ja uusia jänniä juttuja

Oltiin tuon miekkosen kanssa pelaamassa perjantaina sulkapalloa ja voi hitto että oli kivaa! Ja rankkaa, pakarat ovat edelleen kipiät. Keksin myös uusia juttuja sulkapalloon, esimerkkeinä örkki-eteneminen ja ranneviuhu, mutta luulen, että niistä ei koskaan tule virallisia... Vai mitä te luulette? :D

Olin sulkiksessa parempi kuin odotin ja olihan minulla hyvä ope. Ja sain lahjaksi ihan oman mailankin, nyt voisi pelatakin usein! Pelasimme varmaan noin puolitoista tuntia, vaikkakin jouduin välillä pyytämään kunnon taukoa. Kunnonkohotusta tarvitaan.

Ja kas siinä oiva aasinsilta seuraavaan ilmoitusasiaan. Minä. aloitan. ROLLER DERBYN!!!! En ole ollut varmaan ikinä mistään näin innoissani. Siinä se kunto sitten nousee. Laji on rankka ja jos joku siellä ruudun toisella puolella ei tiedä mitä roller derby on, niin lyhyesti sanottuna naiset rullaluistelevat ovaalin muotoista rataa ympäri ja keräävät pisteitä. Oujee mikä selitys! Mutta siis vakavasti puhuen, kannattaa katsoa netin syövereistä tarkempaa tietoa jos kiinnostaa aihe enemmän. Lajiin kuuluu provosoiva pukeutuminen ja erikoiset, usein myös pikkutuhmat  pelaajanimet. Alkeiskurssi eli Fresh Meat Training Period alkaa maaliskuussa täällä Kouvolan suunnalla. Ja Kouvolan derbyjengihän on siis Kouvola Rock n Rollers. Olin tuossa pari viikkoa sitten avoimissa treeneissä kyyläämässä ja kokeilemassa kamoja. En edes kaatunut! Ihme. Olin kyllä jo melkein pyytämässä peffatyynyä turvakseni, mutta ei sitten tarvinutkaan.

Joten. Tässä blogissa tulee varmasti olemaan paljon roller derby-juttuja tulevaisuudessa (mikäli polveni ei prakaa tai muutakaan estettä derbyuralleni kaadu). Luistimet, kypärä ja muut tykötarpeet tilaan kaverini kanssa (joka siis myös aloittaa derbyn jee!) ensi viikolla, koska kaikki suojat ja muut on oltava FTP:n alkaessa ja haluan muutenkin jo päästä hipelöimään luistimia ja harjoittelemaan. Olen kyllä rullistellut joskua aiemminkin, mutta vain niillä "normiluistimilla", rd:ssä luistimet ovat nelipyöräiset. Sellaiset vanhanmalliset you know :)



Ihanaa aloittaa joku ihan uusi ja tuntematon juttu! Rock n Rollersin likat vaikuttivat ihan älyttömän mukavilta, senkin puolesta on huippua aloittaa alkeiskurssi.

Nyt taidan mennä suihkun kautta sohvannurkkaan Mikon kainaloon, se kun huomenna minut jälleen hylkää muutamaksi päiväksi. Siis Mikko. Ja oikeastaan se kainalokin sitten. Hmm... Never mind and good night, dudes! Pus! ♥

3 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Kiitti ihana! Odotan niiiiin innolla... Ja jee, niin todellaki mennään pelaa sulkista, miksen itse tajunnut. Mailapelihallille vissiin joutuu menee?

Smagardi kirjoitti...

Ei pelkästään vaikuteta mukavilta vaan ollaan sitä myös, hehe. ;D

Ihanaa, että saadaan lisää porukkaa jengiin ja vähänkö on upeeta et Kouvolan alueelta löytyy näin paljon innostusta lajia kohtaan. :)

Fresarikurssilla nähään!

Linda kirjoitti...

Suvi: No hyvä et ootte, ettette vaan esitä :D

Mustakin on tosi hienoa että täälläkin on jotain tällasta erikoisempaa juttua ja että siitä ollaan tosi kiinnostuneita. Jee!

Nähdään!