tiistai 14. helmikuuta 2012

I Åbo

Heippa sairasvuoteelta! No heh, en minä missään sängyllä makoile, vaan ihan vaan oleilen kotona flunssan kourissa. Hain tänään sairauslomaa ja lepäilen. Lauantai-iltana alkanut flunssa alkoi pienenä mutta kasvoi niin suureksi, ettei asiakaspalvelutyö ole hirviän soveliasta tässä tilassa... Mutta se siitä nurinasta ja asiaan! Olin torstai-illasta sunnuntaipäivään Turussa ihanan ystäväni luona. Tuli kyllä tarpeeseen pieni maisemanvaihdos ja shoppailu ja ihan vaan hengailu. Miten minusta tuntuu että Turussa kunnioitetaan jalankulkijoita ihan eri tavalla kuin täällä damn Kouvolan suunnalla... Annettiin kivasti tietä eikä tarvinut pelästyä kuin pari kertaa suojatiellä :)

Perjantaina kävimme katsomassa Turun kaupunginteatterissa (kirjotetaanko muuten jälkimmäinen sana isolla, hmmm...?) rockmusikaali Kakolan läpimenon ja kyllä tykkäsin! Pääosissa ovat Veeti Kallio ja Husky Rescue-bändistä tuttu Reeta Westman. Esitys on aika rankka eikä sitä suositella alle 15-vuotiaille. I agree. Kokonaisuus oli oikein mainio ja esitys on varmasti hioutunut vielä paremmaksi ensi-iltaan mennessä. Musikaaleilla on paikka sydämessäni ♥ Läpimenon jälkeen kävimme kasvisrafla Keitaassa lounaalla. Oli muuten eka kerta jokilaivassa. Höyrylaiva Ukko-Pekkaa ei lasketa, siellä tein vain töitä hetken :)

Lauantaina leivottiin ja juotiin kuoharia. Suklaa-britatorttu ei ollut kauhian kaunis mutta ah niin hyvää!


Katsoimme Ponyo rantakalliolla ja Roller girlin ja olivat hyviä molemmat. En kylläkään tajua miksi Roller girl on "suomennettu", oikea nimi kun on Whip it... Ehkä on myyvempi siten? Olen niin innoissani roller derbysta että oli ihan pakko nähdä ko. leffa. Ja Ellen Page on vaan niin mahtava. Puhumattakaan Juliette Lewisista. Oujee! Voinko minunkin tuleva derby-nimeni olla Babe Ruthless?? :D
Lauantaina päivällä kävimme mm. keittiötarvikeliikkeessä josta tein ihan huippulöydön! Mahtilöytö oli myös Clas Ohlsonista bongattu läppärin suojus. Kokonaisen euron jouduin siitä pulittamaan! 


Voiko tyttöä onnellisemmaksi tehdä? Toy Storya ja lepakkopiparimuotti (kuulostaako rivolta teistäkin? Jep, arvasin!). No, ehkä joku toinen ei osaisi arvostaa näitä, joten ollaan onnellisia että nämä huippuesineet löysivät tiensä minun hyppysiini. Hah! Ostin myös muutaman muun jutun mutta en ole kuvannut niitä, joten ne jäävät nyt toiseen kertaan. 

Turkuviikonloppu sisälsi myös hyvää ruokaa, naurua, Smack the ponya, kirppiksiä ja paljon muuta kivaa. Ensi kerralla täytyy paneutua siihen kirppispuoleen oikein tunteella sitten. Harmi kun tulin kipeäksi, mutta onneksi vasta lauantaina kun sunnuntaiaamupäivällä piti sitten jo lähteä... Anyway, minilomat---> suosittelen!! :)

Ps. Hienot värit, eikö?

 

Ei kommentteja: