Tee Snickers-juustokakkubrownieita. Ne on hiton hyviä ja niihin tulee paljon voita ja suklaata. Aaah...
Browniet:
200 g voita
250 g tummaa suklaata
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa (jätä pois, jos käytät suolattua voita)
2 munaa
2,5 dl jauhoja
Juustokakkukerros:
400 g tuorejuustoa
2 munaa
1 dl tomusokeria
+ 4 Snickers-patukkaa
- Valmista ensin browniet. Hienonna suklaa ja sulata se voin kanssa vesihauteessa ja sekoita ne hyvin. Sekoita sokeri, vaniljasokeri ja suola seokseen. Anna jäähtyä.
- Vatkaa sähkövatkaimella munat yksi kerrallaan jäähtyneeseen seokseen. Lisää jauhot ja sekoita puuhaarukalla, kunnes taikina on sileää ja kiiltävää, noin minuutin ajan.
- Laita uuni lämpenemään 200 C.
- Voitele pienehkö brownievuoka (lasagnevuoka käy hyvin). Kaada taikina vuokaan ja paista noin 20 minuuttia.
- Kun browniet ovat uunissa, laita lavuaariin jääpaloja ja kylmää vettä. Kun brownie on kypsynyt, laita vuoka ”jääkylpyyn”. Varo, ettei vuokaan mene vettä! Taikina jäähtyy jäähauteessa nopeammin paistovaiheiden välissä.
- Tee juustokakkukerros. Sekoita kaikki ainekset sähkövatkaimella. Kaada jäähtyneen brownien päälle ja laita koko komeus uuniin vielä 20-25 minuutiksi. Kakku on kypsä, kun juustokakkukerros näyttää (ja tuntuu varovasti tökkien) kypsältä ja kiinteältä.
- Anna jäähtyä. Leikkaa Snickersit palasiksi. Paina suklaapatukkapalat juustokakkukerrokseen.
Itse tein browniekerroksen edellisenä päivänä niin ei tarvinut säheltää jäiden kanssa.
Tämä ihanuus oli taivaallista, kokeilkaa ihmeessä jos on yhtään leipomistarvetta :)
Tämä ihanuus oli taivaallista, kokeilkaa ihmeessä jos on yhtään leipomistarvetta :)
Ja ohjeen bongasin hyvin hauskasta blogista.
1 kommentti:
Thanks! Mutta on kyllä niin tuhtia etten oo ihan pian tekemässä uudestaan. Ehkä... ;)
Lähetä kommentti