perjantai 6. heinäkuuta 2012

Tykkimäessä kuuden vuoden tauon jälkeen

Kävin keskiviikkona derbytyyppien kanssa hengailemassa hetkisen Tykkimäen ihmeellisessä maailmassa ja kivaa oli, kuinkas muuten. Ei huvipuistossa voi koskaan olla ikävää ja jos on vielä mahtavaa seuraa niin mikään ei voi mennä pieleen, hahaa. Tosin, tuli hiukkasen paha olo kun käytiin uudessa laitteessa, Loop Fighterissa. En raaskinut ostaa ranneketta mutta pitihän sitä nyt ainakin yhdessä käydä! Viisi euroa laitelipusta on aika suolainen hinta mutta oli se sen arvoista, believe me. 


Olen menossa myöhemmin kesällä uudestaan Tykkimäkeen ja silloin ollaan koko päivä, se on varma juttu se. Hattaraa ja hampparia on myös saatava, tällä kertaa purin vain myslipatukkaa kun oli tehtävä pienoiselle pahoinvoinnille jotakin. Seuraavalla kerralla taidan myös ottaa matkapahoinvointilääkkeen, aikuinen kun olen olevinani.


Ja kas, päivän asua kerrankin :D Päätin että viis siitä mitä muut ajattelevat tai ovat ajattelematta ei-niin-kesäsääristäni, valkoiset ne ovat ja sellaisina pysykööt (lukuunottamatta satunnaista itserusketusviitseliäisyyttä).


Alin kuva on Sallan ottama.

Ainiin, Tykkimäessä esitetään Kuusankosken Teatterin Tohtori Sykeröä heinäkuun loppuun asti. Kannattaa mennä katsomaan, on hyvä! Esityksiä on joka keskiviikko, perjantai ja sunnuntai.

Esityksen kesto on 1 h 10 min ja show alkaa aina klo 20.15. Lippuja voi ostaa paikan päältä Tykkimäen infosta tai sitten netistä täältäKLIK. Menkää ihmeessä!

Ei kommentteja: